Slavko Beleslin: Uživanje u prvim mesecima braka

Slavko Beleslin: Uživanje u prvim mesecima braka

Autor: | 05/07/2013

0

Voditelj "Informativnog programa" Televizije "B92" Slavko Beleslin uživa u prvim mesecima braka sa Novosađankom Ivom koja je u aprilu uzela njegovo prezime. Popularni bariton među voditeljima "Dnevnika" kroz svoj urednički zadatak pripremanja vesti veliki deo vremena posvećuje važnim i ozbiljnim temama, a kada se svetla reflektora u studiju ugase, Slavko koristi svaki slobodan trenutak da se odlično zabavi i pokaže drugu stranu svoje ličnosti. Harizmatični voditelj je pobornik zdravog načina života, tako da se trudi da svakodnevno vežba i provodi vreme u prirodi, a posebno uživa u dugim šetnjama pored reke.
- Kad je relaksacija u pitanju, sport je na prvom mestu. Na drugom smeh koga nema bez dobrih prijatelja - kaže šarmantni Beleslin koji obožava da sa suprugom i prijateljima posećuje beogradske klubove i uživa da sluša bendove koji muziku izvode uživo. Pošto je odrastao uz rokenrol, najviše mu prija odlazak na mesta gde se takva muzika pušta. Po prirodi je neposredan i vrlo društven, pa mu je najvažnije sa kim izlazi u provod, a manje mu je bitan odabir mesta, mada najčešće bira lokale koji su vlasništvo njegovih drugova iz detinjstva.
- Nisam od onih koji izlaze iz lokala zbog loše muzike jer u svemu nađem nešto lepo ili bar smešno. Najviše mi prijaju muzika devedesetih i ugostiteljski objekti neformalne organizacije, elastičnog radnog vremena i da su u blizini reke, kao što je splav "Dobrila" koji rado posećujem. Na tom mestu se okuplja moje društvo još od srednje škole, a na moju veliku radost, toj družini sada se pridružila i moja supruga koja se sjajno uklopila.
Tridesetdevetogodišnji voditelj odbrojava dane do odmora, kada će sa suprugom Ivom otputovati na neku zanimljivu destinaciju i tako produžiti njihov medeni mesec koji, sudeći po zaljubljenim pogledima koje razmenjuju, traje od trenutka kada je Slavko na kolenima u Veneciji zaprosio svoju dvadesetosmogodišnju izabranicu. Ubrzo posle romantične veridbe par je prionuo na pripreme za njihov najvažniji dan. Svadbeno veselje upriličili su 22. septembra prošle godine, a brojne zvanice bile su iznenađene načinom na koji su mladenci osmisli prijem i detalje kojima su istakli vrednosti koje oboje poštuju, a to su tradicija i originalnost. Do Saborne crkve zaljubljeni par se dovezao neobičnim starinskim autobusom, na oduševljenje rodbine i prijatelja, koji su ih čekali u crkvanoj porti. Kreativni Slavko i njegova supruga Iva učinili su da ovaj dan dugo ostane u sećanju svima koji su bili njegov deo. Od kada su stali na ludi kamen uspešni bračni par nije uspeo da pronađe slobodno vreme i uskladi obaveze da bi negde otputovali zajedno. Slavkova žena Iva ima mnogo obaveza na novosadskom Fakultetu tehničkih nauka, gde radi kao asistent. Ipak ovo leto će mladenci sigurno iskoristiti da gradsku vrevu zamene primorskom klimom.
- Nikada u životu nisam unapred uplatio odmor. Zato ni ove godine ne znam gde ćemo završiti. Ali, supruzi i dalje dugujem medeni mesec, a Italija mi sve bolje zvuči - kaže Slavko na kraju razgovora za "Hello!".

Piše: Jelena Vlahović

Foto: Mirko Tabašević

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti