Pola sata sa... Momčilo Otašević

Pola sata sa... Momčilo Otašević

Autor: | 07/07/2013

0

Zvezda serije „Budva na pjenu od mora“ Momčilo Otašević za kratko vreme postao je jedan od najtraženijih mladih glumaca u regionu. Simpatični dvadesettrogodišnjak igra u mnogim predstavama naših istaknutih reditelja, a svoje umeće pokazao je i na filmskom platnu kada je odigrao glavnu ulogu u filmu „Led“. U slobodno vreme, atraktivni mladić voli da uživa u sportovima na snegu, a slobodno vreme osim uz adrenalinske sportove najradije provodi sa dragim i bliskim ljudima. Nedavno je započeo novu ljubavnu vezu. Naime, već pet meseci se zabavlja sa studentkinjom turizma Tinom Jovičić koja živi na Cetinju i ne krije da je srećna.

Uskoro počinje treća sezona serije „Budva na pjenu od mora“, kakve će biti nove epizode?

- Nove epizode biće pune zanimljivih zapleta i novih likova. Priča je proširena i smatram da će radnja biti interesantnija od prethodna dva serijala. Vredno radimo i za sada smo završili veći deo posla, skoro sedamdeset procenata materijala. Dobro smo uigrana ekipa, pa nam naporan rad ne pada teško jer je atmosfera na setu uvek odlična.
Volite li da snimate u Budvi tokom leta?
- Izuzetno mi prija kada sam leti na moru, ali nemam vremena za odlaske na plažu i provod jer imam mnogo posla. Osim što snimam seriju pripremam i dve nove predstave, a uskoro ću početi i rad na trećoj, tako da se uopšte ne odmaram.

U kojim predstavama će vas publika letos gledati?
- Trenutno sa rediteljem Milanom Karadžićem pripremam u Tivtu komad „Bokeški d-mol“. To je njegova obnovljena predstava u kojoj je angažovao nove glumce. Istovremeno sa Jagošem Markovićem u istom gradu radim "Filomenu Marturano“, a uskoro počinjem da pripremam i predstavu „San na Božić“. Reč je komadu Petra Petrovića Njegoša koji se radi povodom proslave jubileja, odnosno dvesta godina od rođenja čuvenog pisca.

Nedostaje li vam slobodno vreme?
- Mnogo radim i, naravno, da bi mi prijalo da mogu da odem na more ili, još bolje, na neki planinski glečer pošto obožavam skijanje i sve sportove na snegu. Međutim, ne žalim se, želeo sam ovo što mi se sada dešava. Volim svoj posao i drago mi je da dobijam uloge.

Nameravate li da pohađate časove paraglajdinga? Da li to i dalje želite?

- To ću sigurno uraditi čim nađem bar malo slobodnog vremena. Međutim, problem je u tome što se moja majka mnogo protivi toj ideji. Ona se plaši da se ja bavim bilo kojim ekstremnim sportom pa smo trenutno u fazi da je ubeđujem da to nije ništa strašno.

Jesu li vaši roditelji ponosni na vas i na uspeh koji ste za kratko vreme postigli?
- Verujem da jesu, ali mi ne pričamo o tome. Roditelje retko viđam. Posetim ih jednom ili dva puta mesečno kada im odnesem stvari koje treba da se operu i kada volim da se počastim specijalitetima iz mamine kuhinje. Kod njih se zadržim svega nekoliko sati i retko imam priliku da prespavam u porodičnom domu.

Nedavno ste sa kolegama iz predstave „Žabar“ bili na turneji po regionu, kako ste se proveli?
- Bio sam na gostovanju sa mojom diplomskom predstavom „Žabar“ u Bugarskoj, Rumuniji, Bosni i Crnoj Gori, a nedavno smo gostovali i na "Sterijinom pozorju" u Novom Sadu. Bilo je to lepo iskustvo, jer volim da igram taj komad.

Koliko vam je ulepšala život vaša emotivna partnerka Tina Jovetić sa kojom ste u višemesečnoj vezi?

- Srećan sam u ljubavi i to mnogo znači. Nas dvoje imamo lepu i kvalitetnu vezu.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin