Katarina Vučetić Manojlović: Svi detalji mog venčanja iz snova

Katarina Vučetić Manojlović: Svi detalji mog venčanja iz snova

Autor: | 02/08/2013

0


Lepa voditeljka Katarina Vučetić nedavno je izgovorila sudbonosno „da“ svom izabraniku Darku Manojloviću, a svadbeno veselje koje su tom prilikom organizovali ostaće im u najlepšoj uspomeni čitavog života. Slavljenička „groznica“ počela je već u jutarnjim satima kada su u stan bračnog para stigli frizer i šminker koji su se potrudili da lepa crnka tog dana zablista. Ona je izabrala venčanicu koju je specijalno za tu priliku kreirao Darko Kostić, a glamuroznu haljinu upotpunila je venecijanskim velom. Na glavi je imala i prirodne svetloroze ruže, baš kakav joj je bio i bidermajer, dok se mladoženja odlučio za elegantno sivo odelo i belu košulju.
- Želela sam da mi Kostić dizajnira venčanu haljinu jer cenim njegov rad. On je za mene neko ko unosi dašak glamura u našu zemlju, a upravo tako sam htela da izgledam na svom venčanju. Nisam mu davala sugestije prilikom rada, sam mi je napravio venčanicu iz snova - kaže Katarina.
Kada je bila potpuno spremna, u stan, u kome sada živi sa svojim suprugom, počeli su da pristižu prvi gosti. Oni su u društvu kumova, najbliže rodbine i prijatelja već tada započeli slavlje, a potom se vesela povorka zaputila u „Crkvu sabora srpskih svetitelja“ na Karaburmi, gde su razmenili bračne zavete. Sve vreme pratili su ih trubači koji su svirali omiljene pesme mladenaca.
- Darko je odrastao na Karaburmi i čitav život je proveo u tom kraju, pa sam želela da se u tom delu prestonice i venčamo. Znala sam da će mu to značiti - objašnjava lepotica iz Niša.
Katarina i njen izabranik za svedoke na venčanju odabrali su dugogodišnje prijatelje, ona drugaricu Ivanu, a on svog dugogodišnjeg prijatelja Dušana.
- Bila sam jako uzbuđena posle venčanja u crkvi koje mi je najviše značilo - kaže Katarina koja je odlučila da promeni prezime u Manojlović.
Po obavljenoj ceremoniji u crkvi, srećni mladenci i njihovi mnogobrojni gosti uputili su se u restoran „Sonata“, na Zrenjaninskom putu, gde je bilo upriličeno svadbeno veselje.
Među trista pedeset zvanica našli su se svi njima bliski ljudi koji im mnogo znače, a od ličnosti sa naše javne scene bili su voditeljke Irina Radović, Marijana Mićić, Marina Kotevski, pevač Marko Bulat, Dejan Milićević i mnogi drugi.
Na ulazu u lepo uređen restoran goste su dočekivali konobari sa vlažnim maramicama i koktelom da bi se osvežili. Na svakom stolu goste je čekao simboličan poklon dobrodošlice s natpisom "Veruj u svoje snove“.
Do trenutka kada su se Katarina i Darko zavetovali na večnu ljubav i pred matičarem, goste je zabavljao gudački trio, a posle toga zvanice su se veselile uz pesme koje su izvodili Milica Todorović i Bane Mojićević. U trenutku kada su sklopili građanski brak odlučno izgovorivši „da“, svi prisutni su to propratili gromoglasnim aplauzom, a iz kaveza su puštena i dva bela goluba. Svoj prvi ples kao supružnici Katarina i Darko izveli su uz čuveni hit Olivera Dragojevića „U tebe sam zaljubljen“.
U večernjim satima poslužena je svadbena torta, a pre nego što su je mladenci presekli, izveden je zanimljiv performans sa bakljama, što je propraćeno sa oduševljenjem. Svadbeno veselje završeno je u ranim jutarnjim satima uz vatromet i trubače.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin