Nenad Jestrović: Sa Mirjanom sam pronašao sreću

Nenad Jestrović: Sa Mirjanom sam pronašao sreću

Autor: | 06/08/2013

0


Posle veoma uspešne sportske karijere Nenad Jestrović je kopačke zamenio menadžerskim poslom za koji je jednako talentovan kao i za fudbal. Iako mu je karijera uvek bila na prvom mestu, prioriteti su mu se značajno promenili kada je preko zajedničkih prijatelja upoznao Mirjanu Radmilović, sa kojom je u srećnoj vezi godinu dana. Srce tridesetsedmogodišnjeg sportiste osvojila je lepa pevačica koja je na početku muzičke karijere. Otkako su zajedno, par se ne razdvaja, jer Nenad insistira da ga Mirjana prati i na poslovnim putovanjima, a kada su u Beogradu, vreme najradije provode u zajedničkom domu. Nakadašnji fudbaler "Crvene zvezde" iz prvog braka sa bivšom suprugom Tamarom ima troje dece, jedanaestogodišnju kćerku Taru, petogodišnju Elenu i dvogodišnjeg sina Marka. Uprkos krahu ljubavi, uspešni sportista ostao je u korektnim odnosima sa bivšom ženom, i zajedno čine sve da potomcima pruže srećno detinjstvo i omoguće im bezbrižno odrastanje. Brižni otac je, na prvi pogled komplikovane porodične okolnosti, rešio na najbolji mogući način, a to je istinom. Upoznao je svoju izabranicu Mirjanu, rodom iz Bileća, sa čitavom svojom porodicom, decom i njihovom majkom Tamarom i na taj način pokazao koliko mu ona znači.
Nenad i Mirjana maštaju o romantičnoj budućnosti, a svadbena zvona će se po svoj prilici uskoro čuti.
- Sve se odvija kako treba i ide ka tome da jednog dana ozvaničimo našu vezu - kaže kroz osmeh Nenad.
Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja koji će im najverovatnije biti i kumovi na venčanju.
- Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja, bila je to ljubav na prvi pogled, ali sam ja imala zadršku zbog čitave Nenadove situacije u njegovom privatnom životu. Bilo mi je teško da uđem u tu priču, ali ljubav je pobedila - otkrila nam je lepa pevačica, a Jestrović je ispričao svoje viđenje prvog susreta.
- Nekoliko meseci pošto sam otišao od kuće kada je kraj mog braka bio očigledan, upoznao sam Mirjanu. Bila je to ljubav na prvi pogled. Ona je vrlo iskrena osoba, što mi se kod nje najviše dopalo, veoma je smirena i ima predivno kućno vaspitanje. Najbitnije mi je to što se nikada ne svađamo i pored toga što puno vremena provodimo zajedno. Ranije sam bio drugačiji, više sam sa drugovima izlazio u noćni provod, a pored Mirjane sam našao svoj mir.
- Nenad je vrlo šarmantan i veoma poseban, drugačiji je od ostalih. Ne znam da li se to svakoj ženi čini za njenog muškarca, ali moj Nenad ima nešto što nema niko drugi, potpuno me je osvojio.
Slavni sportista veoma je ponosan na svoju decu i njihov odnos sa njegovom izabranicom Mirjanom.
- Najbitnije mi je da decu redovno viđam, važno mi je da smo izgradili odnos pun poverenja i da su svesni da su mi oni i Mirjana najvažniji na svetu. Tara je prava damica, bavi se glumom i pomalo trenira tenis, Elena je balerina, redovno ide na časove baleta, Marko je još mali, ima samo dve godine, ali pokazuje predispozicije da postane fudbaler. Šutira i levom i desnom nogom, pa sam zaista srećan otac - zadovoljno govori Nenad.
- Mislim da je važno da se slažem sa njegovom decom, jer u budućnosti, ako mi Bog da da imam bebu sa Nenadom, želim da moje dete posmatra njegovu decu kao rod rođeni, kao svoje sestre i brata. Volim decu i mislim da su mališani nedužni i da nikada nisu krivi ni za šta - iskrena je je Mirjana koju su mališani njenog izabranika lepo prihvatili.
- Klinci je obožavaju, stalno se šalimo da oni zapravo dolaze kod nje, a ne kod mene. U nekim momentima je brane, što mi jako prija. Mirjana je njih bezuslovno prihvatila, na čemu sam joj zahvalan, jer nije lako prihvatiti čoveka sa troje dece. Zato i ja nju podržavam u svemu.
Sportista svoju dragu podržava i u njenim ambicijama na poslovnom planu.
- Ženu koju voliš moraš da podržiš u svakoj njenoj poslovnoj zamisli. Najvažnije je međusobno poverenje, na tome se gradi svaki kvalitetan odnos. Nimalo mi ne smeta što je pevačica i što će biti u centru pažnje na sceni, to može samo da imponuje jer se iskreno volimo.
Mirjana je spremna na nove poslovne izazove, ali ne po svaku cenu, jer, kada bi morala da bira između muzike i Nenada, ona bi bez razmišljanja izabrala čoveka svog života.
- Prvi put u životu sam se zaljubila. Nenad je moja najveća ljubav, želim da to zauvek traje, zato mi je njegova podrška najvažnija. Kada bi mi rekao da mu smeta što želim da se bavim pevanjem, odmah bih prestala, jer sam spremna da se zarad naše ljubavi svega odreknem. To ne znači da se neću truditi i dati sve od sebe da ostvarim svoj san i budem uspešna u muzici, ali mi je naša ljubav na prvom mestu. Pre dve godine snimila sam pesmu "Led“, a nedavno je bila premijera spota za tu numeru. Dragocena mi je bila Nenadova reakcija i utisci moje porodice, koji su fantastični. Iskreno, nimalo mi nije išlo u prilog to što sam Nenadova devojka, jer su me dočekali zluradi komentari u vezi sa mojom ambicijom da se bavim pevanjem, ali je to sada iza mene i nisam dozvolila da mnogo poremeti moj ritam života.
Ljubomora kod ovog para nije izražena, a Mirjani ne smeta ženska pažnja koju Nenad i dalje uživa, dok on svojoj devojci apsolutno veruje.
- Nisam više mlad pa mislim da je malo razloga da bude ljubomore - šaljivo kaže Nenad. Mirjana dodaje:
- Mislim da ljubomora postoji, ali u granicama normale. Nenadu ne branim ništa, niti mogu, niti želim. Nemam ništa protiv da izlazi sam sa svojim prijateljima, a ni on meni ne zamera da izlazim sama sa drugaricama. I pored toga, oboma nam je mnogo lepše kada vreme provodimo kod kuće sa njegovom decom. Postali smo kućni tipovi što nam jako prija.
Za Nenada je posao veoma bitan, pa je srećan što ga Mirjana u svemu prati i razume.
- Radim za "Stela grupu", iz Londona, vodeću menadžersku agenciju u oblasti fudbala u kojoj ugovor imaju velike zvezde kao Lampard i Ešli Kol. To je najjača agencija na svetu i srećan sam što sam deo tog tima. Žao mi je što odmah po završetku karijere nisam ostao u sportu, već sam se bavio građevinom, što definitivno nije bio dobar izbor za mene.
- Nismo bili zajedno dok je igrao fudbal, ali sada kao menadžer vidim da ima mnogo obaveza, pa se trudim da ga razumem i u svemu podržavam. U suštini nimalo se ne razlikujemo od svih drugih zaljubljenih parova čiji je odnos pun ljubavi i razumevanja.


Tekst: Jelena Vlahović, Life Content
Foto: Janko Petković, Life Content
Šminka: Jovan Nikolić, tel. 381 62 / 320 - 023
Mesto snimanja: "Terassa lounge", Mali Kalemegdan bb

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti