Nenad Jestrović i Mirjana Radmilović: Radujemo se što ćemo uskoro postati roditelji

Nenad Jestrović i Mirjana Radmilović: Radujemo se što ćemo uskoro postati roditelji

Autor: | 23/11/2013

0


Skladna emotivna romasa između fudbalskog menadžera i nekadašnjeg reprezentativca Nenada Jestrovića i mlade pevačice Mirjane Radmilović nedavno je dobila najlepši obrt kada su saznali da će u maju sledeće godine postati roditelji. Poznati par presrećan je što će dobiti prvo dete, a sa podjednakim ushićenjem ovu vest primila su i deca legende belgijskog „Anderlehta“ iz prvog braka, jedanaestogodišnja Elena, šestogodišnja Tara i dvogodišnji Marko. Dok smišljaju ime za svoju bebu, Jestrović i njegova lepša polovina uživaju u svakom novom danu i prave planove za venčanje.

Kakva je bila vaša reakcija kada ste saznali da ćete postati roditelji?
Mirjana: U početku nisam mogla da verujem da sam u drugom stanju. Nisam očekivala, ali sam želela dete, to je najveći Božji dar. U trenutku kada sam shvatila da sam trudna ni o čemu drugom nisam razmišljala. Bilo mi je bitno da samo uradim sve lekarske preglede i da se uverim da je sve u najboljem redu. To je bio prelep osećaj i presrećni smo.
Nenad: I pored toga što imam iskustvo, jer sam otac troje dece, osećao sam isto uzbuđenje. Svako dete je priča za sebe i uvek sa istim žarom isčekujete njegovo rođenje. Jedino vam je važno da sve prođe u najboljem redu. Mirjani je ovo prva trudnoća i nastojim da joj, koliko mogu, pomognem nekim savetima. Oboje smo vrlo srećni, što je najbitnije.

Kako podnosite prve mesece trudnoće?

Mirjana: U početku sam imala jake mučnine i stalno sam povraćala. To je trajalo oko dva meseca i bilo je veoma teško. Smršala sam nekoliko kilograma i uglavnom sam sedela kod kuće, bilo mi je loše i nisam imala snage ni za šta. Taj period je prošao i osećam se poletno i srećno. Lepa osećanja najviše me obuzmu kada odem na ultrazvučni pregled i kada imam priliku da vidim to malo stvorenje i da čujem otkucaje njegovog srca. Ne mogu da verujem da ću kroz nekoliko meseci biti nečija mama. To je najveći dar koji čovek može da dobije i zaista božanstven osećaj.
Nenad: Prvih nekoliko sedmica za Mirjanu su zaista bile pravo mučenje. I ja sam se nervirao kada vidim koliko je njoj teško, ali sada uživamo u svakom novom danu.

Nenad je sigurno pažljiv suprug.
Mirjana: On je stalno pažljiv prema meni, ali kada mi je bilo loše i kada sam osećala mučnine, trudio se da mi pruži baš sve što poželim.

Kako su Nenadova deca iz prvog braka reagovala kada su saznala da će uskoro imati društvo?
Mirjana: U početku sam se plašila kako će oni reagovati, čak sam razmišljala da to neko vreme sakrijemo od njih. Međutim, Nenadova najstarija kćerka Elena je i pre mene primetila da sam u drugom stanju. Naime, kada sam povraćala, rekla mi je da sam verovatno u drugom stanju i da bi trebalo da odem na pregled. Kada sam to uradila i saznala lepe vesti, shvatila sam da ne bi trebalo da lažemo decu i odmah sam im rekla novosti. Elena se mnogo obradovala, dok su Tara i Marko još mali i zapravo i ne shvataju šta se dešava. Inače, vrlo sam ponosna na Nenada i na njegov odnos sa njima. Kada vidim kako se druži sa njima, kako ih kupa i presvlači, shvatam koliko je dobar otac i verujem da će takav biti i prema našem detetu.
Nenad: Volim decu, a naročito sam srećan što ću sa Mirjanom dobiti potomstvo jer se iskreno volimo i poštujemo. Imati sa nekim dete je nešto najlepše što može da se dogodi jednom paru. Voleo bih da nas dvoje imamo još dece, ali će mi uvek biti najvažnije da svim mojim mališanima pružim najviše što mogu i da se oni međusobno vole i budu jedni drugima istinski braća i sestre.

Kako je Mirjanina porodica primila vest o prinovi?

Mirjana: Moja porodica je prvo zadovoljna Nenadom kao čovekom. Upoznali su ga i pre nego što sam ostala u drugom stanju i već smo nekoliko puta bili kod njih u zajedničkoj poseti. Bez obzira na čitavu situaciju i na njegov prethodni brak, oni su oduševljeni koliko je on pristojan i pažljiv prema meni. Shvatili su da se iskreno volimo i drago im je zbog toga. Kada sam saznala da sam trudna, malo sam strahovala kako će tata da reaguje, jer nismo u braku, ali sve je prošlo super. Svi su bili srećni i u to ime smo nazdravili.
Nenad: Mnogo mi znači poznanstvo sa Mirjaninom familijom jer, kada vidim kakvi su oni, znam kakva je i ona. Život je kratak i treba ga provesti sa nekim koga iskreno voliš i uživati u svakom momentu.

Da li je na isti način Mirjana prihvatila vašu porodicu?
Nenad: Kad smo počinjali da se zabavljamo, ona je znala moju situaciju. Svaka joj čast na tome što me je prihvatila onakvim kakav sam, što nije bilo jednostavno. Što se tiče moje porodice, podrazumeva se da, ako je sa mnom, mora da poštuje i moju decu, roditelje i brata.
Mirjana: Kada sam mom ocu rekla da sam u drugom stanju, prvi savet koji mi je dao bio je da nikada ne smem da razdvajam moje dete od Nenadove dece iz prvog braka. Njegove dve kćerke i sin su me odlično prihvatili, oni su meni toliko prirasli za srce da mi često nedostaju kada smo na putovanjima i kada ih ne vidim nekoliko dana. Ne trudim se da im budem majka jer je oni već imaju, ali želim da im budem iskren prijatelj i da im pomognem uvek kada to traže od mene. Mislim da oni to osećaju jer je decu najteže prevariti. Tačno znaju da li su tvoje emocije iskrene.
Nekada sam bolesna ili mi nije dobro kada dođu kod nas, ali se trudim da oni to ne osete i da im se maksimalno posvetim. Međutim, oni odmah primete da sam drugačije raspoložena i pitaju me šta mi je ili da li je sve u redu.

Je l' Mirjana razmažena trudnica?
Nenad: Nije, ako izuzmemo mučnine koje je imala u početku, sada je mnogo živahnija nego kada je ostala u drugom stanju.
Mirjana: Vrlo sam poletna i ništa mi nije teško da radim poslednjih nekoliko nedelja.

Smišljate li ime za bebu?

Nenad: Imamo nekoliko opcija i za devojčicu i za dečaka, ali odlučićemo tek kada saznamo pol bebe.

Vodite li računa o ishrani?
Mirjana: Uvek sam se trudila da se hranim zdravo, ali mi se dešavalo da nemam vremena da vodim računa o tome šta ću da jedem. Sada mi je najvažnije da beba dobije sve potrebne vitamine i zato jedem dosta voća i povrća, ali nemam striktni režim ishrane. Slušam sve savete lekara i uvek kada odem na pregled imam mnogo pitanja, a o onome što ne stignem da pitam savetujem se sa Nenadom i mogu da kažem da sam naučila mnogo novih stvari.

Primećujete li promene na telu?
Mirjana: Iako sam u četvrtom mesecu, stomak još nije počeo da mi raste. U početku sam izgubila nekoliko kilograma, primećivala sam da su mi noge postale tanje, a lice ispijeno. Sada je sve došlo na svoje, jedino su mi grudi veće nego ranije.

Planirate li da se venčate pre nego što postanete roditelji?

Mirjana: Imamo u planu da ozvaničimo našu vezu, ali nam je za sada najvažnije da se volimo, da moja trudnoća prođe u najboljem mogućem redu i da dobro funkcionišemo sa Nenadovom decom iz prvog braka. Želimo da naše venčanje bude romantično i lepo, a da li će biti pre ili posle porođaja nije nam toliko bitno.
Nenad: Sve što radim u životu volim da bude kako treba jer sam perfekcionista, tako razmišljam i o našem venačanju. Sigurno je da ćemo napraviti svadbu, ali još nismo sigurni kada će to biti.

Započeli ste muzičku karijeru pre nego što ste ostali u drugom stanju, planirate li da nastavite sa vašim poslom?
Mirjana: Da. Snimila sam prvu numeru „Led“, ali moram da priznam da je nisam promovisala jer sam zbog trudnoće već na početku karijere morala da napravim malu pauzu. Sada se osećam bolje nego ikada i zato već ovog meseca planiram da objavim baladu, čiji je radni naslov „Ni promil“. Reč je o romantičnoj i ljubavnoj pesmi u kojoj će se svaka žena pronaći. Osim toga, pripremam i debitantski kompakt disk koji ću, nadam se, takođe uskoro objaviti.
Nenad: Mirjani se previše ne mešam u posao jer je to njen izbor, a moje je da je podržim. Ali mogu da kažem da mi se sviđaju sve njene pesme, naročito balada koju će uskoro objaviti. Ona voli da čuje moje mišljenje i uglavnom posluša moj savet. Meni se dopada sve što je do sada uradila, ali mislim da je najvažnije da publika bude zadovoljna.

Intervju: Ivana Nikolić
Foto: Andreja Damjanović
Šminka i frizura: Srđan Petković
Stilista: Stefan Orlić
Mesto snimanja: Vila „Jelena“, Generala Šturma 1a, tel: 011 / 306 - 65 - 09, mejl: [email protected], web: www.vila-jelena.com

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti