Violeta Miljković: Sin Andrej me moli da mu rodim brata ili sestru

Violeta Miljković: Sin Andrej me moli da mu rodim brata ili sestru

Autor: | 09/09/2013

0


Tridesetosmogodišnja folk pevačica Violeta Viki Miljković, koja sa uspehom na srpskoj muzičkoj sceni traje više od dve decenije, u medijima je poznata po povučenom porodičnom životu koji vodi. Srećno je udata za Dragana Taškovića, sa kojim ima petogodišnjeg sina Andreja. Budući da ima kuću na moru, popularna pevačica, rodom iz Niša, sa suprugom i sinom gotovo celo leto uživala je na Crnogorskom primorju. Stan u Pržnu bio je idealna pozicija odakle je pevačica lakše i brže mogla da odlazi na nastupe u susedne države, a da po povrtaku uživa u predivnom morskom ambijentu sa svojom porodicom.
Osim brojnih obaveza zbog zakazanih koncerata, poznata plavuša svakodnevno je provodila vreme na plaži sa sinom Andrejom i njegovim drugovima.
- Obožavam da leta provodim u Crnoj Gori. Stan se nalazi na idealnoj lokaciji pa su nam svi primorski gradovi blizu. U Beogradu svi toliko brzo živimo da retko opušteno uživam u zabavi sa članovima porodice. Ovde mi vreme sporije prolazi, pa uspem da se vidim i sa prijateljima sa kojima to nisam uspevala tokom godine. Posle radnog vikenda, dan na moru počinjem bez stresa, budi me Andrejov zagrljaj, dok ostatak dana provodimo na plaži. Mogu da se pohvalim da je moj sin nedavno naučio da pliva, ne plaši se vode i obožava gumene čamce. Kad smo sa njim, moj suprug i ja potpuno podetinjimo, pa i mi uživamo u stvarima koje nismo mogli sebi da priuštimo u detinjstvu. Kad god nam vreme dozvoli, Andreja vodimo u zabavne parkove u Budvi, gde ga osoblje toliko dobro poznaje da bi mogao samostalno da uživa pod njihovim nadzorom. Naš mezimac je veoma društven, i kad se nađe u društvu naših prijatelja, želi da je u centru pažnje. Inače, Andrej me odavno moli da mu rodim brata ili sestru kako bi imao stalno društvo - za magazin „Hello!" priča Violeta kojoj je ovog leta mnogo značila pomoć njene majke.
- Moja mama nam je bila od velike pomoći jer kad ona čuva Andreja ja sam najbezbrižnija, kako na nastupima, tako i kada negde odem u provod. Iako suprug i ja izlazimo uveče, po prirodi smo ranoranioci, pa imamo običaj da ustanemo odmah po izlasku sunca i da se uputimo u čuvenu miločersku šumu koja je odlična za disajne puteve. Andrej već zna da je to čudotvorna oaza za sve nas, pa pristaje na duge, ponekad iscrpljujuće šetnje, koje mi ipak učinimo i zabavnim. Na moru ćemo ostati još nekoliko sedmica, jer kako dani postaju svežiji, boravak na primorju postaje sve lepši. Nadam se da ću imati više slobodnog vremena nego prethodna dva meseca - kaže pevačica koja odlično sprema hranu, ali ističe da je pita njene majke neprikosnovena na letnjem porodičnom jelovniku.
- Moja majka sprema najbolje pite na svetu, mada i ja uživam da pravim kulinarske specijalitete. Volimo da ugađamo prijateljima koji nas često posećuju u stanu na moru i uživamo da im ispunjavamo kulinarske želje. Imamo i omiljeni restoran u blizini Pržna, gde se osećamo kao kod kuće, a imamo "vezu" i kod kuvara, budući da je iz mog kraja, pa tako dobijamo najsvežije i najbolje morske plodove, dok za našeg sina Andreja kuvar uvek spremi neko iznenađenje - kroz osmeh govori Violeta koja je prezadovoljna kako je publika prihvatila njen najnoviji hit "Samo namigni", duetsku pesmu sa Dadom Polumentom.
- Tu pesmu pratila je "fama" na "Jutjubu", ali smo uspešno rešili sve probleme. Drago mi je da je za manje od mesec dana imala tri i po miliona pregleda, a publika na nastupima sjajno reaguje čim najavim tu pesmu. Slično je i sa prethodnim singlom šaljivog naziva "Čiki - liki - lajla". I dalje vredno radim, pa ću tokom jeseni objaviti još jedan singl koji će biti potpuno moderan, čak ispred današnjih trendova - zadovoljno završava zgodna pevačica.

Piše: Jelena Popović, Life Content
Foto: Kristina Ćetković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin