Ivana Berendika i Tomas Jermoluk: Svili novo porodično gnezdo

Ivana Berendika i Tomas Jermoluk: Svili novo porodično gnezdo

Autor: | 09/10/2013

0


Nekadašnja manekenka iz Beograda, Ivana Berendika, koja je javnosti poznata po kratkom angažmanu u grupi „Models“, živi u Majamiju i Njujorku otkako se udala za Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača kompanije „Gugl“. Par, koji je u junu proslavio sedmogodišnjicu skladnog braka, pola godine živi u njihovoj kući u Nujorku, dok šest meseci provode domu u Majamiju, u kući sa predivnim pogledom na more, koju su nedavno na internetu oglasili za prodaju. Naime, dizajnerka nakita i njen suprug, stručnjak u kompjuterskoj tehologiji, kupili su veći dom u Majamiju, gde će se preseliti čim renoviranje prelepe vile bude gotovo. Ivana, koja je nedavno bez životnog izabranika posetila rodni grad, na drugom spratu kuće, koju trenutno prodaje za osam miliona i četiristo hiljada dolara, ima studio u kome kreira kolekciju nakita načinjenog od mesinga.
- Studio mi je u kući, imala sam jednu sobu sa odličnim pogledom, koja je uvek bila prazna i konačno sam joj našla svrhu. Lepo je probuditi se i samo se spustiti sprat niže. Trenutno nas je samo dvoje u studiju, i sve radimo sami – rekla je za „Hello!“ bivša manekenka, zaljubljenik u putovanja, koja retko posećuje Beograd. Ipak, ona je nedavno provela u srpskoj prestonici nedelju dana kako bi organizovala fotografisanje za kolekciju njenog dizajnerskog nakita "Arme de L'Amour” - "Oružje ljubavi".
Trospratna kuća, u kojoj supružnici još uvek žive, dok njihov novi dom ne bude sasvim gotov, ima sedam spavaćih soba, veliki dnevni boravak, spoljni bazen i spa, sa neverovatnim pogledom na luku. Ivana planira da novi dom u potpunosti sama uredi. Ceo enterijer namerava da promeni, a u renoviranje će uložiti mnogo vremena i truda, jer novi prostor želi da prilagodi suprugovim i svojim željama i potrebama.
Novi elegantni dom u Majamiju, vila koja datira iz 1929. godine, koji je Ivana sa suprugom Tomasom kupila, ima osam spavaćih soba, bilijarsku sobu, teniski teren, odvojenu gostinsku kuću u prostranom dvorištu, i veliki bazen ispred trema kuće koja je spolja i iznutra sva u lukovima.

Piše: Nadežda Jokić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin