Oliver Mandić: Žurka "Ljuljaj me nežno"

Oliver Mandić: Žurka "Ljuljaj me nežno"

Autor: | 26/07/2011

0

Poznati rok muzičar Oliver Mandić nedavno je organizovao proslavu svog pedeset osmog rođendana u kafiću „Red Shoes“ na Adi Ciganliji, kada je okupio sve svoje prijatelje sa kojima je proveo prijatno veče. Ova velika žurka počela je u ranim večernjim satima, slavljenik je stigao prvi i dočekivao prijatelje. Među prvima je došla Oliverova najbolja drugarica, pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, a potom su stigli i Milić Vukašinović sa suprugom Suzanom Vučić, Bora Đorđević, Prljavi inspektor Blaža, Aleksa Jelić i ostali članovi „YU grupe“. Nažalost, ovom veselju nije mogla da prisustvuje Mandićeva emotivna partnerka Maja Kozilica koja je ostala kod kuće da čuva njihovu sedmomesečnu kćerku Hanu Colu, ali je Oliver prethodno sa njom na porodičnom ručku obeležio ovaj važan datum.
Žurka poznatog muzičara trajala je do ranih jutarnjih sati, a njegovi gosti, uglavnom uspešni muzičari, pevali su čitave noći. Prva je na binu izašla Bebi Dol koja je, pošto je prijatelju uputila najiskrenije čestitke, zapevala svoje najveće hitove, koji su sve prisutne digli na noge. Posle toga, mikrofona se latio i slavljenik lično, što je izazvalo veliko oduševljenje i ovacije prisutnih. Najpre je otpevao svoju pesmu „Ljuljaj me nežno“, kako je i nazvao organizovanu žurku. Mandić je prisutnima otkrio da već dve i po decenije nije držao koncerte i da je zbog toga nastup u kafeu „Red Shoes“ za njega emotivniji i značajniji.
- Hvala vam, familijo, što ste došli. Nisam pevao već dvadeset pet godina, a sa bendom iza mene upoznaosam se pre nekoliko sati. Sad ćemo da pevamo, a niko odavde neće otići kući pre jutra - rekao je čuveni roker.
Oliver je pevao duže od jenog sata, a prisutni su uživali u njegovim hitovima, „Poludeću“, „Osloni se na mene“, „Smejem se, a plakao bih“, „Pomagajte drugovi“, koji, iako su nastali pre tri decenije, još izazivaju podjednake emocije kod publike. Popularni pevač završio je nastup svojim antologijskim hitom „Odlazim, a volim te“, posle čega je mikrofon prepustio prisutnim kolegama.
Među onima koji su pevali bio je i Bora Đorđević koji je ovog puta došao bez svoje lepše polovine Aleksandre, a prisutnima je otkrio da ga sa Oliverom veže višedecenijsko prijateljstvo. Sve zvanice uživale su u odličnom muzičkom programu koji su činili stari rok hitovi koje vole sve generacije, a domaćin se potrudio da gostima priredi i bogatu zakusku koja je obilovala laganim jelima, u skladu sa velikom vrućinom. Ovog puta je na slavlju izostala rođendanska torta, jer je Mandić smatrao da je duvanje svećica davno prevazišao, ali su zato svi uživali u osvežavajućim pićima, kako bezalkoholnim tako i u najrazličitijim koktelima i pivu. U odličnoj atmosferi, svi su đuskali do ranih jutarnjih sati, a pored slavljenika, najbolje su se provele i njegove mlađe kolege Aleksa Jelić i pobednik ovogodišnjeg takmičenja „Zvezde Granda“ Stefan Petrušić. Najviše osmeha kod prisutnih izazvao je Inspektor Blaža koji se, kao i obično, čitave večeri trudio da zabavi goste.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin