Igor Terzija i Nevena Đorđević: Harizmatični dvojac u žiži

Igor Terzija i Nevena Đorđević: Harizmatični dvojac u žiži

Autor: | 24/01/2012

0

Igor Terzija i Nevena Đorđević, superfinalisti „Prvog glasa Srbije“, učestvovanjem na ovom takmičenju osvojili su publiku i stekli veliko muzičko iskustvo koje će im koristiti u daljoj karijeri. Bespekornom interpretacijom pop, rok i folk muzike šarmantni Subotičanin pobrao je simpatije velikog dela javnosti i stekao mnogo obožavateljki. Iako su ga mnogi smatrali pobednikom, to što je izgubio titulu „prvog glasa“ nije ga razočaralo jer je, kako kaže, izgubio od kvalitetnog pevača. Osamnaestogodišnja Nevena, jedna od najlepših i najmlađih učesnica muzičkog rijaliti šou-programa „Prve srpske televizije“, osim lepim izgledom i čarobnim osmehom, zasenila je predivnim, prodornim glasom. Igor i Nevena su u izolaciji, koja je trajala dva meseca, sklopili veliko prijateljstvo iako se mnogima činilo da ima i simpatija, pa možda i ljubavi. Dvoje mladih u razgovoru za magazin „Hello!“ kažu da im je ovo muzičko takmičenje veliko iskustvo koje će pamtiti celog života, da uživaju u druženju, ali da među njima nema ničega osim iskrenog prijateljstva.
Tokom takmičenja ste se družili, često ste bili zajedno, šta je to što pronalazite jedno u drugom?
Igor: Prija mi Nevenino društvo. Dobra je osoba, iskrena, uvek smo otvoreno pričali o svemu. Tokom takmičenja bila mi je oslonac koji mi je tada bio potreban.
Nevena: Igor i ja smo različitih karaktera, ali imamo i mnogo sličnosti. Iskren je i lepo mi je u njegovom društvu.
Da li među vama i dalje postoje samo simpatije i lepo druženje ili je to  preraslo u neštoveće i ozbiljnije?
Igor: Mi smo pre svega dobri prijatelji. Nevena je osoba koja mi odgovara i sa kojom ću rado da provedem vreme, da je saslušam, možda i savetujem u nečemu. Naš odnos je ostao isti, ništa se nije promenilo. Trudiću se da se što više družimo.
Nevena: Bili smo i ostali prijatelji. To je jedina istina, nema ničega više.
Šta je za vas ljubav, čime vas partner može osvojiti?
Igor: Ljubav je pokretač svega u životu. Sve što radim, iz ljubavi je prema nečemu ili nekome. Za prvi kontakt je bitan izgled devojke, ali sam uvek gledao i unutrašnju lepotu i to je ono što može da me “kupi". Jednostavnost, iskrenost i posvećenost me mogu osvojiti.
Nevena: Ljubav je nešto što se teško može okarakterisati rečima. Smatram da su u vezi najbitniji uzajamno poverenje i poštovanje. Partner me može osvojiti ako je iskren i prirodan.
Kakvi ste u vezi, šta dajete a šta očekujete?
Igor: Dajem sto posto sebe, iskreno volim i posvećen sam. To me je mnogo puta koštalo, ali kada je reč o ljubavi, kod mene nema sredine. Mnoge lude stvari sam radio zbog ljubavi i to je ono što me ispunjava. Uvek sam voleo da dajem više, a ono što sam očekivao je isključivo poverenje.
Nevena: Teško se zaljubljujem, a kada se zaljubim, maksimalno se dajem. Od partnera očekujem iskrenost, a onda sve ostalo.

Intervju: Tijana Dimitrijević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin