Marijana Mićić: Uživam u novom poslu

Marijana Mićić: Uživam u novom poslu

Autor: | 26/04/2012

0

Harizmatično televizijsko lice Marijana Mićić, koja se proslavila kao voditeljka rijalitija „Veliki brat“, ponovo blista na malim ekranima. Glumicu koja igra u predstavama pozorišta „Boško Buha“ televizijska publika može da vidi u dva projekta producentske kuće „Emotion“, u kojoj je lepa brineta zaposlena. Vesela Beograđanka vodi emisije na „B92“: „Dnevni magazin“, koji radi u tandemu sa Katarinom Vučetić, Sašom Plećevićem i Mikijem Đuričićem, kao i „Noćni TV projekat“, koji vodi sa koleginicom Anđelkom Prpić.
Vedra dvadesetdevetogodišnjakinja, koja se proslavila emisijama zabavnog sadržaja, pleni pokretačkom energijom dok otvoreno govori za magazin „Hello!“ o sebi. Iako je televizijska zvezda, veoma je jednostavna, skromna i duhovita. Pričljiva i nonšalantna,Marijana spontano odgovara na pitanja, a osmeh joj ne silazi sa lica.
U novim emisijama koje radite delujete osveženo. Da li ste se vi kao osoba promenili tokom pauze u radu koju ste imali?
- Menjam se iz dana u dan, ali energija koju vidite nije posledica promena na privatnom planu. Nove emisije su takve da traže nešto drugačije u smislu vođenja, imam slobodu da pitam sagovornika šta poželim. Bila sam duhovita i ranije. U „Noćnom TV projektu“ imam drugarski odnos pred kamerama sa svima, takav je i koncept emisije, pa svi delujemo opušteno i duhovito. U „Dnevnom magazinu“ svi se zabavljamo, imamo različite goste i teme, i mnogo improvizujemo. Te dve emisije su različite, u noćnoj emisiji se iskazujem kao glumica, imam mnogo skečeva, zadataka, igrica, i tu mogu da se pokažu telenti. Emisija je drugačija od ostalih po neobičnim pitanjima koja postavljamo, kroz koja saznajemo svašta o sagovornicima. Jutarnja emisija ide uživo i u tome je njena draž. Inače, obožavam da radim uživo, zbog jake koncentracije  i zbog toga što nisam ograničena scenariom. Obe emisije doživljavam kao da idem da se vidim sa prijateljima da se ispričamo.
Sa kojom od voditeljki ste privatno bolji, Anđelkom Prpić ili Katarinom Vučetić?
- Sa Anđelkom sam provela više vremena jer se emisije snimaju duže. Glumica je, privatno se družimo, pričljiva je i energična. Različite smo kao osobe, ali se sjajno razumemo i odličan smo tandem. Katarina je mirna, a ja dinamična, pa se dopunjujemo i pravimo jedna drugoj balans. Sa Anđelkom imam više ličnih tema za razgovor.
Koliko vam znače komplimenti da ste lepi?
- Ne razmišljam o njima. Bitnije mi je kako sam vodila emisiju od toga da li sam se lepo slikala. Više volim kad mi kažu da dobro radim nego da sam lepa.
Izbegavate javna dešavanja?
- Ne volim da se slikam iako sam javna ličnost. Posećujem javne događaje samo ako me pozove neko meni blizak. Ne vidim poentu u tome da zbog mog odlaska na reviju ili promociju moja slika izađe u novinama. Jedino volim premijere predstava, u njima uživam.
Da li vam je prijala pauza u poslu?
- Kada se završio „Veliki brat“, prva tri meseca uživala sam u slobodnom vremenu, a potom sam se uželela posla i nisam znala šta ću od dosade. Sad opet jedva čekam da se odmorim. Jutarnju emisiju radim uživo svakog prepodneva, a večernju snimam svaki dan, zbog obima materijala. Nedostaje mi da se naspavam.

Intervju: Nadežda Jokić
Foto: Naike Bokan

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin