Marijana Mićić: Uvek sam zaljubljena

Marijana Mićić: Uvek sam zaljubljena

Autor: | 22/04/2012

0

Marijana Mićić u poslednje vreme sve češće izlazi sa bivšim dečkom Ognjenom, što je dalo povoda za priču da su njih dvoje obnovili romansu.
- Ne mogu da kažem da nisam zaljubljena kad jesam. Uvek sam zaljubljena. Nije važno ko je u pitanju. Ne mogu da se bakćem s tim pričama da li sam sa nekim u vezi ili nisam - bila je zagonetna Marijana i dodala da je hemija presudna kada stupa u vezu.
- Nemam tip muškarca koji me privlači. Važna mi je samo hemija. Svi bivši su mi bili različiti. Izbor muškarca nije isto što i kupovina automobila. U startu znaš kakav auto hoćeš, dok sa muškarcima to nije slučaj - rekla je Marijana.
Voditeljka dve emisije na TV B92, „Dnevnog magazina” sa manekenkom Katarinom Vučetić i emisije „Noćni TV projekat” sa glumicom Anđelkom Prpić, ne krije da priželjkuje da se ostvari kao majka.
- Želim da se ostvarim kao majka, kao i svaka žena. Za to je potrebno da se više stvari poklopi i to je nešto gde ne smeš da pogrešiš. Moraš da napraviš dobar izbor. Bilo bi nezahvalno da kažem kakvog muškarca želim za brak, a onda da se pojavi neko ko će da me uhvati za ruku i da mi istog momenta ne bude dobro. Treba uključiti mozak i isključiti emocije. Sve se svodi na to da treba naći normalnog muškarca, s obzirom na to da živimo u vremenu u kojem su svi poludeli - iskreno kaže Marijana.
Na našu konstataciju da je vidno smršala, Marijana nije želela da otkrije čemu duguje lepu promenu.
- O tome ne pričam. Nemam neki recept. Jednostavno se tako desilo - kaže Marijana Mićić.
Kada su u pitanju nove emisije, Marijana kaže da su joj obe podjednako drage.
- Volim živi program, jer nema stajanja i ponavljanja. Slična je energija kao u pozorištu. Mozak ti brže radi kada ne možeš da se ispraviš i mogu da kažem da u tim situacijama mnogo bolje radim. U „Noćnom TV projektu” odlično sarađujem sa Anđelkom Prpić, a i privatno se lepo slažemo i družimo, iako se nismo znale pre emisije - kaže Marijana.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti