Pavle Ninkov bračni zavet sa Ivonom proslavio velikim veseljem

Pavle Ninkov bračni zavet sa Ivonom proslavio velikim veseljem

Autor: | 19/06/2012

0

Nekadašnji kapiten „crveno-belih“ Pavle Ninkov, fudbaler francuskog kluba „Tuluz“, na „ludi kamen“ stao je 26. maja, kada je svojoj izabranici Ivoni, studentkinji iz Novog Sada, izgovorio subonosno „da“. Sa svojom prelepom partnerkom, sa kojom se verio u oktobru prošle godine, pet meseci od početka njihove skladne romanse, upriličio je veliko slavlje za dvesta dvadeset zvanica u „S klubu“, u Jakovu. Skladni emotivni par se pre toga venčao u crkvi Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi.
Talentovani fudbaler za magazin „Hello!“ kaže da nije želeo da poštuje baš sve narodne običaje, ali da je otišao po nevestu u njen dom.
- Prvo sam otišao u Novi Sad, gde Ivona živi i studira Pravni fakutet. Potom smo se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav u crkvi Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, u Beogradu. U crkvu nisu došli svi gosti, kako ne bi pravili preveliku gužvu, a posle tog svečanog čina sve zvanice su se okupile u „S klubu“ u Jakovu. Od mojih kolega fudbalerai prijatelja prisutni su bili: Gojko Kačar, Ognjen Koroman, Robert Prosinečki, Boban Bajković, Nikola Mikić, sadašnji kapiten „Crvene zvezde“, Marko Blažić, i Radosavljević Aleksandar. Za dobru atmosferu bili su zaduženi tamburaši i pevačica Marina Tadić. Razume se da je bilo narodne muzike, jedino nisam hteo da nam na svadbi sviraju trubači - raspoloženo priča popularni sportista, koji kaže da je bilo veoma veselo i da su svi gosti veći deo večeri bili na nogama.
- Atmosfera je bila odlična, svi gosti su se veselili i igrali, kao i Ivona i ja.Nisam hteo da pravim neki spektakl od svadbe, ali je bilo par veoma zanimljivih situacija. Bilo je simpatičnokada su neki gosti u žaru veselja poskakali u bazen. Pored toga, neke zvanice pevale se "Zvezdine“ navijačke pesme sa izmenjenim tekstom, a potom su upalili navijačke baklje. Posle svečanog ručka, koji je bio organizovan po principu „švedskog stola“, isekli smo tortu, kako običaj nalaže - u dahu govori uspešni Beograđanin koji je dan posle svadbe morao da otputuje na pripreme sa fudbalskom reprezentacijom, tako da još nije video poklone koje je od prijatelja i rodbine dobio.
- Posle svadbe, čim sam se naspavao, otputovao sam na pripreme sa fudbalskom reprezentacijom Srbije. Budući da sam bio zauzet treninzima, nisam u potpunosti isplanirao medeni mesec, ali sigurno je da ćemo otići u neki od gradova Azurne obale. Na odmoru ćemo biti do prvog dana jula, kada opet imam obaveze prema mom klubu u Francuskoj. Inače, pošto je Ivona morala da pohađa fakultet u Novom Sadu, živela je na relaciji Francuska - Vojvodina. Srećom, ostao joj je još samo jedan ispit do kraja studija, pa će se  preseliti u Francusku, čemu se oboje neizmerno radujemo - završava kroz osmeh poznati dvadesetsedmogodišnjak koji je prošle godine potpisao četvorogodišnji ugovor sa fudbalskim klubom „Tuluz“.

Piše: Nadežda Jokić
Foto: Studio “Diznilend”                              

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin