Naomi Kempbel: Veče humanosti i ponosa

Naomi Kempbel: Veče humanosti i ponosa

Autor: | 27/08/2012

0

Nekadašnji top-model Naomi Kempbel pripala je čast da ove godine bude domaćica humanitarne proslave „Olimpijska svečana večera“, održane povodom velikog uspeha tima Velike Britanije na proteklom najvećem sportskom takmičenju. Atraktivna dama u svojstvu predsednice humanitarne organizacije „Fashion for Relief“, čiji je i osnivač, organizovala je ovu proslavu u saradnji sa „Intervju magazinom“ u luksuznom restoranu „Downtown Mayfair“. Te večeri ispred restorana blistao je crveni tepih na kome su prošetale poznate zvanice, a domaćica spektakularnog događaja je blistala u dugačkoj crnoj haljini koju je specijalno za nju dizajnirao Roberto Kavali. Uz atraktivnu Naomi čitave večeri bio je i njen emotivni partner Vladislav Doronjin, ruski milijarder sa kojim je u vezi još od 2008. godine.
Naomi se pokazala kao odlična domaćica na ovom prestižnom događaju, a tokom "Olimpijskih igara" naglasila je da je bila vrlo ponosna na sve sportiste Velike Britanije, kao i na činjenicu da potiče iz te zemlje.
- Ove godine "Olimpijske igre" bile su izuzetne. Ushićena sam zbog tima Velike Britanije i izvanrednih rezultata koje je postigao - rekla je jedna od najboljih manekenki svih vremena.
 - Vreme provedeno na ovom planetarnom sportskom takmičenju za mene je bilo posebno i ponosna sam što sam bila u Londonu i imala priliku da slavim izuzetan talenat koji su nam sportisti prikazali tokom takmičenja. Volela bih da svi učesnici "Igara" nastave snažno, odlučno i uporno da grade svoje karijere.
Počasna gošća slavne crnkinje bila je dvadesetdvogodišnja britanska biciklistkinja Danijel Dani King, koja je ove godine u timu sa koleginicama Laurom Trot i Džoanom Rousel osvojila zlatnu medalju, a ovaj tim devojaka je ujedno oborio i svetski rekord u toj disciplini.
Među gostima slavne četrdesetdvogodišnjakinje bile su i njene koleginice i zemljakinje Kejt Mos i sve popularnija Džordžija Mej Džeger, koje su takođe blistale u crnim odevnim kombinacijama. Dok je Mosova nosila dugu haljinu sa zlatnim printom, kćerka Mika Džegera odlučila se za kratku toaletu. Iako dres-kod to nije nalagao, mnoge dame su te večeri izabrale male crne haljine ili nešto duže toalete u istoj boji, a među njima su i manekenka Lili Donaldson, njena koleginica Karen Elson, zatim vojvotkinja od Jorka Sara Ferguson, kao i arhitekta Zaha Hadid. Za nešto ekstravagantnije odevne kombinacije odlučile su se Vivijen Vestvud koja je bila u dugoj toaleti šampanj boje, dok se pevačica Emili Sand odlučila za nešto kraću i šarenu haljinu. Smele odevne kombinacije izabrali su i slavni gitarista Roni Vud i njegova devojka Seli Hamfris.
Pošto su prošetale crvenim tepihom, na kome su svi bili izuzetno lepo raspoloženi, zvanice su tokom večere mogle da uživaju u potpunoj prijatnosti jer je ovaj događaj bio zatvoren za javnost. Naomi se potrudila da svi prisutni provedu lepo veče i da atmosfera na zabavi bude prijatna. Inače, iako se godinama ne bavi modelingom, Naomi će se u septembru naći u britanskom izdanju prestižnog modnog magazina „Vog“ sa koleginicama Kejt Mos i Karen Elson, a čitavo izdanje biće posvećeno ovogodišnjim "Olimpijskim igrama".

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti