Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović spremni za nove poslovne izazove

Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović spremni za nove poslovne izazove

Autor: | 29/08/2012

0

Pop zvezda Nataša Bekvalac i poznati maneken i pobednik rijalitija „Survivor“ Vladimir Vuksanović nedavno su bili na kratkom odmoru na Hrvatskom primorju. Poznati par, koji uživa u romansi više od tri meseca, kao idealnu destinaciju izabrao je ostrvo Pag, poznato mesto okupljanja mladih iz čitavog regiona i Evrope tokom leta. Atraktivna plavuša i zgodni maneken osim što su uživali na predivnim plažama imali su priliku da posećuju i najbolje žurke na Jadranu, na kojima su za muzički program bili zaduženi najbolji svetski disk džokeji. Najveću pažnju zaljubljenog para privukao je čuveni didžej Aksvel, jedan od osnivača sastava „Swedish House Mafia“ i jedan od njihovih omiljenih muzičara. Oni su prisustvovali njegovom nastupu u poznatom klubu „Papaja“, gde su se i upoznali i fotografisali sa uspešnim svetskim muzičarem na koga su ostavili vrlo lep utisak. Svojom opuštenošću i pozitivnom energijom Nataša i Vladimir izazivali su pažnju prisutnih turista koje su oduševili. Kako dobar provod nije izostao, oboje su sigurni da će naredne godine ponovo posetiti opvo popularno hrvatsko ostrvo.
- Oduševljena sam "Papajom" i Pagom. Zaista je posebno mesto i jedinstveno na ovim prostorima. Aksvel je jedan od mojih omiljenih didžejeva i drago mi je što sam imala priliku da danas budem ovde, a sledeće godine sigurno dovodim svoje prijatelje - rekla je Nataša tokom boravka na Pagu.
Ovo je samo jedno u nizu putovanja koje je ovaj atraktivan par preduzeo ovog leta. Naime, oni su najpre posetili Ibicu gde su snimili spot za Natašinu najnoviju numeru „Pozitivna“, a potom su zbog poslovnih obaveza zajedno boravili i na Braču. Njihovi česti zajednički odlasci izvan granica naše zemlje izazvali su veliku medijsku pažnju, ali je Vuksanović samo za naš magazin otkrio stvarnu prirodu svog odnosa sa muzičkom zvezdom.
- Svestan činjenice koliko su me neistine o mom privatnom životu povredile, najviše mi prija da se o njemu ne zna previše. Samo ću reći da sam zaljubljen i da uživam. Istina je da smo u vezi - rekao je Vladimir u ekskluzivnom intervjuu za "Hello!".
Mladi Vuksanović i lepa Novosađanka uskoro će ponovo otići na zajedničko putovanje na kome će napuniti baterije za obaveze koje ih očekuju na jesen. Naime, dvadesetčetvorogodišnji maneken će u septembru imati ispite na master studijama na prestižnom univerzitetu „Šefild“ koji pohađa u Solunu. On planira da studije privede kraju do novembra, kada će se definitivno vratiti u Beograd i više neće živeti na relaciji između Srbije i Grčke. Osim toga, ovog uspešnog momka očekuju i mnogi poslovni izazovi, pa će se osim novih angažmana u manekenstvu posvetiti i privatnom biznisu. Malo je poznato da je Vladimir vlasnik balona za fudbal „Imperia sport“ na beogradskom Kanarevom brdu, a ovaj posao planira uskoro i da proširi.
Zanosna pevačica će za svoj trideset drugi rođendan, 25. septembra, izdati novi album koji je dugo i pažljivo pripremala. Nataša je već spremila sve pesme za koje se mastering radi u Njujorku, a posle objavljivanja kompakt-diska očekuju je i promocija novih pesama.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još