Nataša Bekvalac: Tata je jedini muškarac koji me je finansirao

Nataša Bekvalac: Tata je jedini muškarac koji me je finansirao

Autor: | 20/10/2013

0


Nataša Bekvalac bila je specijalni gost u emisiji "Dobro veče Srbijo" kod Jelene Bačić Alimpić, a na početku emisije, voditeljka je otkrila da je plavokosa pevačica došla u njemu emisiju pod temperaturom.
Jelena je pohvalila izgled pevačice i dodala da je u šminkernici rekla da je češće drži temperatura jer ovako prelepo izgleda. Zatim je dodala da ovo sada nije marketinški trik i da joj od srca čestita veridbu:
- Naravno da nije trik kada je od srca - uzvratila je Nataša.
Inače, na početku emisije je konstatovano da se u porodici Bekvalac rađaju samo ženska deca jer Nataša ima dve sestre i njih tri imaju samo žensku decu. Pevačica je otkrila da je rano počela da razađuje, od svoje sedme godine, jer je tada dobijala platu za svoje angažmane na 3K.
Nataša danas važi za jednu od najatrkativnijih pevačica na našoj sceni, međutim, ona je priznala da nije bila neka devojka za kojom se okreću drugi dok je bila u srednjoj školi i da je čak više pažnju privlačila kao klinka u vrtiću.
Kristina Bekvalac je iskoristila priliku da traži od svoje sestre Nataše u zajam 500 evra jer pre nekoliko dana nije htela da joj pozajmi, a pošto je sada na tv-u onda neće moći da je odbije. Nataša je rekla da joj neće pozajmiti, već da će joj dati 500 evra.
- Nale daj mi 500e! - zapomagala je Kristina, a Nataša je prokomentarisala da joj je sestra bahata, ali nije mogla da je odbije i da joj da ovaj novac.
Jelena Bačić Alimpić nije odolela da pita Natašu o navodnim spekulacima da se na početku njene karijere Vlado Georgiev zaljubio u nju kada ju je video na jednom festivalu u Crnoj Gori.
- Možda je Georgiev bio lud za mnom ali ja nisam primetila - odgovorila je Nataša i dodala da su njih dvoje danas jako dobri prijatelji.
Nataša je sve vreme proveravala u emisiji kako izgleda njena haljina i kako je prokomentarisala, proverala je da ne izgleda nepristojno u haljini.
Što se tiče finansiranja, jedini ko ju je finansirao jeste da ju je jedino tata finansirao i da i danas se dešava da je finansijski pomaže.
Starija sestra je izdvojila kao manu to što je Nataša jako neodgovorna. Dragana je otkrila da je ona bila glavna svojim sestrama i da je rešavala situacije u kući tako što jednu pošalje u jedan ćošak, a drugu sestru u drugi ćošak. Nataša je kasnije priznala da je najviše batina kao mala dobijala od najstarije sestre, a ne od mame i od tate.
Pevačica je rekla da joj je jako teško palo to provlačenje po medijima kada se ona razvodila sa Danilom Dačom Ikodinovićem, ali da je u tom trenutku morala da prihvati da biti poznat podrazumeva i "paket aranžman" koji ne želiš, ali da to moraš da prihvatiš.
– Svi oni koji su se radovali u svatovima će se isto tako radovati tvojoj brakorazvodnoj parnici - ispričala je Nataša.
Nataša je uvek imala simpatije dece i životinja i oduvek je volela životinje i čak je ispričala kako je na njen nagovor njena porodica sačuvala život jednog jareta. Pevačica je rekla da joj je najvažnija porodica i da bi volela da se svi više okrenu svojim porodicama.
Na kraju, voditeljka je ponovo pohvalila Natašin izgled i dodala da pevačica sigurno vežba, na šta je ona rekla da ne vežba.
– Ja da imam Vladu ja bih vežbala svaki dan - našalila se Bačić-Alimpić i poklonila Nataši vaučer da vežba fitnes zajedno sa trenerom.

izvor: Pulsonline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin