Katarina i Aleksandar Karađorđević organizovali prijem u čast Nataše i Vuka Jeremića

Katarina i Aleksandar Karađorđević organizovali prijem u čast Nataše i Vuka Jeremića

Autor: | 26/10/2012

0

Njihova kraljevska visočanstva Katarina i Aleksandar Karađorđević nedavno su otputovali u Njujork, gde su priredili glamurozni prijem u čast našem političaru koji predsedava Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija Vuku Jeremiću i njegovoj supruzi Nataši. Veliku pomoć u pripremanju ove svečanosti pružio im je gospodin Džon Gutfrondom i njegova životna saputnica, a prijem je održan u njihovom luksuznom domu na Menhetnu. Bračni par Karađorđević pokazao se kao odličan domaćin, a među prvima su stigli na prijem upravo Jeremići, koji su bili prave zvezde ove večeri. Za tu priliku Nataša je odabrala sivu dugačku suknju, koju je odlično iskombinovala sa crnim sakoom i rolkom, dok je njen suprug obukao klasično teget odelo i belu košulju.
Priliku da prisustvuje ovom luksuznom događaju nije propustio ni princ Dimitrije, ali ni kćerka princeze Katarine Alison Endrjuz, koja je došla sa kćerkom Stefani. Ostale zvanice su bili uglavnom ugledni ljudi koji žive i rade u Sjedinjenim Američkim Državama i za koje je ovo bila odlična prilika da se upoznaju sa bračnim parom Jeremić, kao i da im požele prijatan jednogodišnji boravak u Njujorku. Među prisutnima su, između ostalih, bili i eminentni predstavnici diplomatskog kora, njegova ekselencija Feodor Starčević, ambasador Srbije pri Ujedinjenim nacijama, kao i ambasadori pri Ujedinjenim nacijama iz drugih država, poznati pisci, umetnici, finansijski stručnjaci, bankari, kao i istaknuti stratezi na međunarodnoj političkoj sceni. Svi su uživali u prijatnoj atmosferi i konstruktivnim razgovorima o značajnim događajima na svetskoj političkoj sceni, i gotovo svi su bili zainteresovani da čuju prve Vukove i Natašine utiske o životu u Velikoj jabuci i tome koliko im prija energija u toj svetskoj metropoli.
Osim organizatora ovog prijema i pojedini gosti održali su zdravicu u čast bračnog para Jeremić i svi su im vrlo srdačno poželeli mnogo uspeha i lep boravak u Americi. Uspešni političar i njegova supruga bili su prijatno iznenađeni tako srdačnim prijemom prisutnih na zabavi i nisu krili oduševljenje zbog toga. S druge strane, i oni su iskoristili ovu priliku da se na najbolji način predstave članovima društvene elite u Njujorku koje su oduševili svojom harizmom i pozitivnim pogledom na svet.
Inače, Nataša i Vuk su pre nešto više od mesec dana otputovali u Njujork, gde će živeti do sledeće jeseni kada tridesetsedmogodišnjem političaru ističe mandat. Oni su ostavili lep utisak na mnoge svetske lidere već prilikom prijema predsednika Sjedinjenih Američkih Država Baraka Obame, koji se po tradiciji organizuje svake godine na početku zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin