Sandra i Andrej Meljničenko ugostili Demi Mur i Eštona Kučera!

Sandra i Andrej Meljničenko ugostili Demi Mur i Eštona Kučera!

Autor: | 15/01/2011

0

Pošto su prošle godine na svojoj luksuznoj jahti „A“ obilazili Karibe sa hrvatskom zvezdom Ninom Badrić, poznati supružnici Sandra i Andrej Meljničenko ove godine ugostili su holivudski par Demi Mur i Eštona Kučera koji su bili oduševljeni luksuznim brodom srpske lepotice i ruskog milijardera. Naime, i Meljničenkovi i slavni glumački par novogodišnju noć proveli su na karipskom ostrvu Sveti Bart, i to na žurki koju je Roman Abramovič upriličio na svojoj jahti, a organizacija ovog ekskluzivnog partija koštala je ruskog milijardera čak pet miliona dolara. S obzirom na to da su njegove zvanice mogle da biraju da li će biti gosti na njegovoj ili na jahti nekog od njegovih prijatelja, Demi i Ešton su odlučili da borave na jahti „A“ koja važi za jednu od najlepših na svetu. Vreme koje su proveli zajedno Sandra, Andrej, Demi i Ešton iskoristili su osim za uživanje na brodu i za obilazak ostrva koje Meljničenkovi vrlo dobro poznaju.

- Ovo je bila specijalna proslava novogodišnje noći - napisala je slavna glumica na svom profilu na društvenoj mreži „Tviter“.
Inače, osim nje ovoj luksuznoj zabavi prisustvovali su i Selma Hajek sa porodicom, Gven Stefani, Bijonse, Džej Zi, Orlando Blum, Kajne Vest i mnogi drugi koji su takođe proveli nezaboravno veče i na najlepši način dočekali Novu 2011. godinu. Za dobru atmosferu među zvanicama, između ostalih, bila je zadužena i svetska zvezda Fergi koja je nastupala te noći. Iako je organizacija ovog dočeka koštala nekoliko miliona dolara, ipak se dogodio mali gaf, jer je u jednom trenutku nestala struja na Abramovičevoj jahti. Međutim, čak ni to nije moglo da pokvari odlično raspoloženje među njegovim gostima koji su zajedno sa Ferdži pevali bez muzike, a ovaj problem bio je rešen u roku od nekoliko minuta.

Posle ovog nezaboravnog slavlja, Meljničenkovi su se u društvu slavnog para relaksirali na njihovoj jahti, a osim u kupanju i sunčanju vreme su provodili i u obilasku ostrva. Sandra i Andrej bili su odlični vodiči svojim dragim gostima koji su se sa njima odlično provodili. Bivša članica grupe „Models“ brzo je našla zajednički jezik sa holivudskom zvezdom, tako da su njih dve provodile vreme u ženskim razgovorima, a nisu odolele ni šopingu. O tome koliko su se lepo provodili na Karibima govori i činjenica da Demi i Ešton gotovo nisu ni posećivali društvenu mrežu „Tviter“ na kojoj, inače, po nekoliko puta dnevno ostavljaju poruke i obaveštavaju svoje fanove o svemu što rade u toku dana. Ali, čim su se vratili u Ameriku, nastavili su sa pisanjem poruka, ali nisu želeli da otkrivaju detalje druženja sa rusko-srpskim bračnim parom.

Ovaj mali odmor najviše je prijao junaku serije „Vesele sedamdesete“, Eštonu Kučeru koji je po povratku u svoju zemlju morao na sudu da svedoči o događaju iz 2001. godine kada je svoju tadašnju devojku Ešli Elerin zatekao mrtvu u stanu.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin