Stefan Babović razišao se sa Naike Bokan, koja mu je u nevenčanoj zajednici pre jedanaest mesici podarila sina Miliju

Stefan Babović razišao se sa Naike Bokan, koja mu je u nevenčanoj zajednici pre jedanaest mesici podarila sina Miliju

Autor: | 19/03/2011

0

Poznati fudbaler „Partizana“ Stefan Babović i njegova verenica, manekenka Naike Bokan više nisu zajedno - raskinuli su veribu i ljubavnu vezu. Sin beogradskog biznismena Milije Babovića sa manekenkom, poznatom u Italiji, proveo je nešto više od dve godine u ljubavnoj romansi. Posle samo tri meseca zabavljanja par se verio u Parizu u januaru 2009.
Kćerka poznate hrvatske lepotice Dolores Bokan i biznismena Vladimira, i atraktivni golgeter, krajem aprila prošle godine dobili su dete koje su nazvali Milija, po Stefanovom ocu.
Nekadašnji igrač francuskog prvoligaša „Nanta“ nikada se nije eksponirao u javnosti, a sa Naike se poznaje odmalena, jer su se njihovi roditelji družili. Tokom trajanja njihove romanse mediji su ih više puta razdvajali i potom mirili. Prošli su kroz nekoliko emotivnih kriza, ali romantičnom veridbom u Parizu dokazali su da je njihova ljubav odolela iskušenjima, o čemu su svojevremeno govorili za magazin „Hello!“.
- U Pariz smo otputovali da bismo malo uživali u romantici tog grada koji oboje volimo. Nismo imali neke velike planove, međutim, Stefan je insistirao da posetimo Ajfelov toranj. Njegova zamisao je bila da se upravo tu verimo, ali kula je, nažalost, baš te večeri bila zatvorena. Ali budući da je Stefan bio nestrpljiv, prsten je stavio ispred kapije Ajfela. Zaista je bilo vrlo romantično - rekla je manekenka koja živi i radi u Milanu. Inače, Naike ima osmogodišnju kćerku iz prethodne veze, dok je dvadesetčetvorogodišnjem talentovanom fudbaleru Milija prvo dete. Talentovani fudbaler, koji je 2004.  kao sedamnaestogodišnjak zaigrao u prvom timu fudbalskog kluba „Partizan“, vratio se prošlog leta u „crno- bele“ za koje je potpisao dvogodišnji ugovor. Od četiri godine, koje je proveo van kluba u Humskoj ulici, dve je igrao za francuski „Nant“, a jednu sezonu je proveo u holandskom „Fejnordu“. Mnogi smatraju da se vratio u Beograd upravo zbog odgajanja deteta, kako bi beba bila blizu cele njegove porodice.
Fudbaler „crno-belih“ nikada nije iznosio detalje iz privatnog života, o kojem se vrlo malo zna. Na pitanje magazina „Hello!“ da li se razišao sa Naike, Stefan je odgovorio da je trenutno zaokupljen drugim stvarima.
- Nikada ne komentarišem privatni život, a trenutno sam usredsređen na svoju igru sa fudbalskim klubom. Život ide dalje - rekao je Stefan, i time posredno potvrdio da je raskinuo veridbu sa majkom njegovog naslednika. On se nedavno vratio iz Slovenije, gde je sa „Partizanom“ proveo pet dana na pripremama.
Iako su planirali svadbu, Stefan i Naike se nisu venčali, i sledi dogovor oko čuvanja njihove bebe. Pošto je Naike trenutno u Milanu, gde je živela pre veze sa fudbalerom i gde, po svemu sudeći, namerava da nastavi da boravi, nije poznato kako će se bivši par dogovoriti oko brige o mališanu koji krajem aprila puni jednu godinu.
Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin