Stefan Babović i Naike Bokan: Ljubav jača od svega

Stefan Babović i Naike Bokan: Ljubav jača od svega

Autor: | 09/07/2013

0


Dvadesetšestogodišnji fudbaler Stefan Babović i njegova verenica, modni fotograf, Naike Bokan strasnu vezu dugu pet godina krunisali su pre tri godine, kada su dobili sina Miliju. Verenički staž im je bio osam meseci duži, jer se par verio kada je nekadašnji model Naike ostala u drugom stanju.
Verenici su uživali u ljubavi i odrastanju njihovog sina, kao i osmogodišnje Naikine kćerke Kenie, koju ima iz prethodne veze. Ipak, poslednjih nekoliko meseci njihov život obeležile su turbulencije u odnosu, ali markantni sportista na početku razgovora za "Hello!" ističe da se nikada nije konačno rastao od svoje izabranice.

- Naš odnos obeležile su oscilacije, nikada nismo potpuno raskinuli. Kraće vreme smo se svađali, nekoliko meseci imali smo turbulentan odnos - iskren je poznati Beograđanin.
- Ne postoji tačan vremenski period koliko nismo bili zajedno, jer su u pitanju bile kraće pauze - dodaje Naike.
Stefan priznaje da je temperamentan i da brzo plane, ali i da njegova lepa verenica ume da se naljuti, međutim potrebno joj je duže vremena da izgubi živce. Ističe da su slični po tome što oboje znaju mnogo da vole i da jedno drugome pruže nežnost.
- Oboma su nam potrebni nežnost i pažnja, uzajamno se dopunjujemo u tome. Naike je nežna i ženstvena i pušta svog muškarca da dominira. Volim da budem „glava kuće“, prema ženi i detetu. Kada podviknem našem sinu Miliji, ona zna da je prestala šala. Iako je još mali, Milija je pametan dečak i intuitivno oseti kada nešto nije u redu u našem odnosu, pa u tim trenucima pokušava da nas miri i nagovara da jedno drugo ljubimo. Najsrećniji je kada spava sa nama u krevetu, što mu često dopuštamo - kaže atraktivni sportista, igrač španskog kluba „Saragosa“, koji će uskoro napustiti, jer želi da karijeru nastavi u gradu u kome bi deci omogućio kvalitetnije školovanje.
Sin uspešnog poslovnog čoveka Milije Babovića naglašava da je ponosan na svog oca i da mu je uvek bilo važno da bude finansijski nezavisan.
- Mene je moj otac Milija učio, a sada ja tome učim svog sina Miliju, da je imućan onaj čovek koji ima srećnu porodicu, a da nam novac samo pomaže da bolje živimo. Otac mi je primer u svemu u životu i najbolja osoba koju sam imao prilike da upoznam - ponosno kaže Stefan koji je vezan i za majku Anu, sestre Ivu i Manju, i brata Lazara.
Naike se slaže sa Stefanovim stavovima o životnim vrednostima:
- Trudimo se da ne budemo prestrogi, ali da decu izvedemo na pravi put, da nauče šta je život i da nije sve jednostavno, da za svaku stvar čovek mora da se potrudi da bi je dobio.
Verenici su se prošle nedelje vratili sa romantičnog letovanja na Mikonosu, gde su učvrstili ljubav koja je sada jača nego ikada.
- Na odmoru nam je bilo nestvarno. Naša ljubav je već dovoljno čvrsta, ali romantična putovanja nas zbližavaju i uvek iznova shvatamo da ne možemo jedno bez drugoga ni sekund - zaključuje emotivni par koji će verovatno ozvaničiti svoju vezu.


Autor: Life Content, Nadežda Jokić
Foto: Sever Zolak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti