Keli Bruk i Tom Ivans: Tužni dani udvoje

Keli Bruk i Tom Ivans: Tužni dani udvoje

Autor: | 23/05/2011

0

Tridesetjednogodišnja glumica Keli Bruk nedavno je, u petom mesecu trudnoće, izgubila bebu ženskog pola. U vezi sa Škotom Tomom Ivansom, nekadašnjim ragbi igračem, s kojim je u vezi od novembra prošle godine, pred Božić je ostala u drugom stanju. Saznavši za radosnu vest, oboje su bili presrećni što će postati roditelji.
Keli je, usled komplikacija, hitno odvezena u bolnicu gde je ustanovljen pobačaj, a potom je usledio kućni odmor, kada su o njoj brinuli njena majka Sandra i partner Tom Ivans. Njen portparol Džonatan Hakford obavestio je javnost da je ljubavni par tužan zbog gubitka bebe, zamolivši publiku da poštuje njihovu privatnost i da do daljeg neće komentarisati tužni događaj.
Njihovi prijatelji kažu da im je ova neprijatnost veoma teško pala i da je nekadašnja manekenka i glumica, a sada televizijska zvezda, skrhana bolom.
Poznata po zanosnom telu i fotografisanju za „Plejboj“, čime je zaradila pola miliona dolara, Keli je bila veoma srećna kada je nedavno u ekskluzivnom intervjuu za „Hello!“ govorila o trudnoći.
- Ovo dete nije rezultat mog iznenadnog razmišljanja o životu zato što sam ušla u tridesete. Jednostavno srela sam nekoga sa kim sam srećna - rekla je glumica koja se proslavila filmskim hitom „Pirane“. Iako je u prošlosti bila verenica glumca Bilija Zejna, a sedam godina je provela i sa glumcem Džejsonom Stratamom, tek je uz Toma osetila da je on „onaj pravi“.
- Možete sa nekim da budete u vezi i dve godine, a da ne vidite budućnost sa tom osobom, a možete nekog da upoznate i da odmah znate da je to prava stvar. Mislim da smo oboje to osetili. Nikada ranije nisam osetila tako nešto - rekla je o svom izabraniku sa kojim još nije planirala venčanje, a kojeg je upoznala šest meseci pošto je raskinula dvogodišnju vezu sa ragbi zvezdom Denijem Siprijanijem.
- Otkad smo se upoznali, non-stop smo bili zajedno. Nije bilo nikakvih igrarija i zato mislim da je naš odnos tako brzo napredovao, nismo morali da se nadmećemo čiji je ego veći. Volim Toma i on voli mene. Obožavamo da smo zajedno. Sve je tako jednostavno. Istog trenutka sam osetila da je on taj. To nikada nisam osetila, što ima veze i sa mojim godinama. Nisam htela da gubim vreme sa nekim za koga nisam sigurna šta osećam. Bila sam sama šest meseci i nisam planirala da se sa nekim skrasim. U stvari, mislila sam da ću izvesno vreme biti bez partnera, što je bilo u redu, jer sam do tada stalno bila u nekim vezama - rakla je glumica, kojoj nije bio bitan pol deteta. Nažalost, posle pobačaja, saznala je da je izgubila devojčicu.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin