Boško Janković: Vreme za promene

Boško Janković: Vreme za promene

Autor: | 24/06/2011

0

Uspešni fudbaler Boško Janković, koji je pre godinu i po dana imao operaciju kolena, odlučio je da raskine ugovor sa italijanskim klubom „Đenova“, za koji igra već tri godine, i da se sa porodicom preseli u Španiju. U tome mu bezrezervnu podršku pruža supruga Dijana, jer i ona smatra da je ta zemlja idealno mesto za odrastanje njihovog sina Sergeja.
- Moj ugovor sa „Đenovom“ ističe 2012. godine i ne planiram da se zadržavam jer su mi zbog povreda koje sam imao ponudili da ostanem pod znatno lošijim uslovima, koje ne želim da prihvatim. Poslednjih meseci sam imao probleme u klubu, ali smatram da je najvažnije da sam se potpuno oporavio i da sam sada zdrav, tako da mogu da pružim svoj maksimum na terenu. Oduvek me je odlikovao pobednički duh pa je situacija u kojoj se trenutno nalazim samo jedan znak „stop“ na raskrsnici. Bez obzira na sve, siguran sam da ću iz svega izaći jači - počinje priču Janković.
- Moja velika želja je da nastavim život u Španiji, jer smatram da se tamo igra najbolji fudbal, što pokazuju i rezultati, a ta zemlja je vrlo lepo mesto za život u šta sam se uverio dok sam boravio na Palma de Majorki. Već imam ponude nekih klubova. Druga opcija za mene i Dijanu je Nemačka, koja bi nam takođe odgovarala, jer se nalazi blizu Ciriha gde žive roditelji moje supruge.
Pre nego što odluči u kom klubu će nastaviti karijeru, ovaj atraktivni sportista planira da sa suprugom i sinom ode na letovanje u hotel „Splendid“ u Bečićima, a posle toga će svom mališanu organizovati i rođendansku proslavu.
- Pošto godinama živim u inostranstvu, prija mi da na odmor odem u Crnu Goru, jer se tamo viđam sa našim ljudima, govori se naš jezik, a meni upravo to nedostaje. Osim toga, zbog sina nam odgovara da idemo negde blizu Srbije, a hotel u kome odsedamo pruža nam intimnu atmosferu - objašnjava Boško, koji se priprema i za rođendansko slavlje svoga sina:
- Na Sergejev drugi rođendan, u julu, biću poslovno zauzet tako da neću moći da budem sa porodicom, pa planiramo da zabavu priredimo nešto ranije.
Pošto planira da po završetku karijere život nastavi u Srbiji, uspešni fudbaler je nedavno za svoju porodicu kupio stan na Voždovcu, gde je i odrastao, koji polako sređuju.
- Volim Voždovac jer sam odrastao u tom kraju. Zato sam nedavno u tom naselju kupio stan koji sada sređujemo. Tamo ćemo živeti kada za desetak godina budem završio karijeru profesionalnog sportiste. Naravno, naša druga kuća je Cirih, pošto je moja supruga tu rođena i njena porodica živi u tom gradu. Inače, za sada, kada dođemo u Beograd, boravimo na Miljakovcu, gde imamo kuću koja se nalazi pored porodičnog doma mojih roditelja.
Janković i njegova lepša polovina u narednom periodu planiraju još jednu prinovu jer smatraju da je pravo vreme da njihov sin dobije brata ili sestru.
- I Dijana i ja želimo da imamo veliku porodicu i nadamo se da ćemo sledeće godine dobiti još jednu bebu. Ovog puta potajno želim da to bude devojčica, ali ću se podjednako obradovati i sinu. Smatram da na svetu nema ničeg lepšeg od dece. Supruga i ja želimo najmanje troje, a bilo bi lepo kada bismo imali i četiri mališana - zaključuje Boško.

Piše: Ivana Nikolić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin