Filip Cepter: Raskošna zabava u Monte Karlu

Filip Cepter: Raskošna zabava u Monte Karlu

Autor: | 14/10/2011

0

Prošle nedelje je u Monaku tema broj jedan bila spektakularna žurka koju je na svom brodu upriličio naš biznismen Filip Cepter. Na luksuznom, pedeset metara dugom brodu, nazvanom „Joy Me“, koji je bio izložen na „Sajmu jahti“ u Monte Karlu, okupilo se mnogo gostiju. Iako je poznato da srpski milioner često organizuje odlične zabave, ovog puta je, sudeći po pisanju francuskih, ali i svetskih medija, nadmašio sebe.
Supruga poznatog biznismena Madlena Cepter bila je sprečena da prisustvuje zabavi, koja je počela u popodnevnim časovima. Predstavnika sedme sile iz celog sveta bilo je u velikom broju, a „Fashion TV“ snimao je zanimljiv modni performans „Zepter Style“, gde su prikazane dve modne revije - kreatora Svetlane Viladnaje i Katalina Botezatua. „Poslastica“ večeri bila je revija „Golden Age“, na kojoj su manekenke prikazale nov „Zepterov“ escajg od zlata u obliku nakita.
Pre modnog defilea, zvanice su poslužene koktelom i gastronomskim specijalitetima serviranim na švedskom stolu. Gosti su plesali uz haus ritmove nekoliko poznatih didžejeva, među kojima je najjači utisak ostavila Anja Džej, poznata u Italiji. Vrhunac večeri bila je muzička tačka brazilskih bubnjara, uz koju su svi plesali. Na gornjoj palubi sve je vrvelo od usijane atmosfere i pozitivne energije. Među uglednim zvanicam posebno se isticao Pol Ginis, osnivač čuvene „Ginisove knjige rekorda“.
Uvek predusretljivi Filip Cepter, koji je delimično dizajnirao prelepu jahtu, za magazin „Hello!“ sa neskrivenim ponosom kaže:
- Drago mi je da sam prvi koji je postavio ovakve standarde u pravljenju brodova, koji su jedinstveni i egzotični. Napravio sam jahtu koja je različita od drugih, jedino im je zajedničko što plove po moru, dok se sve ostalo razlikuje, od enterijera do osoblja. Ovaj brod ima dušu, energiju i toplinu.
Ovo spektakularno plovilo, koje ne može da se ne primeti, na sajmu vodenih lepotica izazvalo je veliku pažnju posetilaca.
- Mišljenja su podeljena. Ima onih kojima se brod ne sviđa i koji kažu da „Joy Me“ nije jahta već kuća na vodi, dok drugi tvrde da su baš ovako nešto tražili - kaže uspešni šezdesetogodišnjak i ističe da su najviše zainteresovani za kupovinu baš ovakvog broda bogataši iz Rusije, Kine, Indije i Amerike.
Cepter otkriva da od svih prostorija na brodu vreme najradije provodi u kancelariji, budući da je stalno preokupiran novim poslovnim projektima, te je vezan za telefone i internet.
Na božanstvenoj žurki koju je priredio Filip je kao i uvek bio vrlo ljubazan i veseo domaćin, potrudivši se da svakom gostu posveti vreme.
Pravu atrakciju predstavljali su šankeri koji su imali zanimljive tačke prilikom pravljenja koktela. Svi prisutni te uzbudljive večeri čestitali su domaćinu na sjajnoj zabavi koja je potrajala do kasno u noć.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti