Paulina Manov: Uživam u porodičnoj idili

Paulina Manov: Uživam u porodičnoj idili

Autor: | 27/12/2011

0

Glumica Paulina Manov posle duže pauze u poslu, koju je napravila zbog rođenja kćerke Mine, ponovo je na televizijskim ekranima u ulozi Smiljke Kostić u popularnoj seriji „Cvat lipe na Balkanu“. Simpatična Paulina uživa u svom poslovnom uspehu, a sve slobodne trenutke provodi u društvu supruga, dramskog pisca Vladimira Đurđevića i kćerke Mine.
- Zadovoljstvo mi je što sam deo ekipe sage „Cvat lipe na Balkanu“. To nije serija visokog ritma, već je njen tempo blizak stvarnom životu i zato se gledaoci lakše poistovećuju s junacima. U prilog dobrom prijemu kod publike ide i činjenica da rejting raste iz nedelje u nedelju - kaže Paulina i dodaje da u svemu ima suprugovu podršku.
- O svim profesionalnim i poslovnim ponudama i izazovima razgovaramo i zajedno donosimo odluke. Usklađujemo vreme i obaveze, tako da porodica ne trpi, ali kada se jedno od nas prihvati nekog posla, ima bezrezervnu podršku onog drugog. Vladimir je jedna vrlo neposredna, spontana i pozitivna osoba, čovek koji je sa sobom na ti, koji voli život, ljude, a iznad svega svoju porodicu. Muškarac pre svega treba da bude muško, to je preduslov za sve ostalo, i upravo te njegove osobine su me i osvojile.
Poznata glumica tvrdi da uživa u braku i ulozi majke, a jedina stvar gde ona i njen suprug nemaju konsenzus je pitanje na koga liči njihova kćerka, jer svako misli da je Mina nasledila više njegovih osobina.
- Kao i svaku ženu majčinstvo me je oplemenilo i učinilo tolerantnijom, osećajnijom i, verujem, boljom osobom. Kako je moja karijera u kontinuitetu trajala četrnaest godina pre nego što sam postala majka, odlučila sam da napravim nešto dužu pauzu posle Mininog rođenja i nije mi se žurilo nazad u pozorište - tvrdi glumica koja se tokom trudnoće ugojila čak trideset kilograma zbog čega je, u saradnji sa nutricionistom, morala da bude na strogoj dijeti.
- Kada sam odlučila da počnem da sprovodim dijetu, Vladimir mi je kupio vagu koja ne meri samo kilograme već i određuje procenat vode, mišićne mase i masti u organizmu. Imala sam njegovu veliku podršku i zajedno smo se radovali svakom novom rezultatu koji je vaga pokazivala. Ni u jednom trenutku nisam želela da povratim stari izgled jer sam porođenju deteta postala srećnija i zadovoljnija osoba. Veći je uspeh izgledati dobro jer se psihički tako osećate, nego vratiti se u svoj konfekcijski broj, a ja mislim da sam uspela i u jednom i u drugom.
I pored lošeg iskustva sa kilažom, Paulina planira da ima još dece, a dok se to ne desi, ona i suprug su posvećeni vaspitanju njihove mezimice.
- Oboje smatramo da je vaspitanje složen proces i svi segmenti su podjednako važni. Detetu je potrebno posvetiti se, dati mu mnogo vremena i pažnje, potrošiti mnogo energije. Treba biti strpljiv, jer neki rezultati rada sa decom će se pokazati tek za deset ili petnaest godina, kao što se neki propusti mogu pokazati kasnije. Mislim da smo podjednako strogi, pa kada Mina dobije grdnju od jednog, nema utočište kod drugog, jer je važno da otac i majka igraju uvek u istom timu - zaključuje crvenokosa glumica.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još