Ivana Đerisalo tvrdi da nije u drugom stanju i da ostaje pri odluci da ne igra za nacionalni tim

Ivana Đerisalo tvrdi da nije u drugom stanju i da ostaje pri odluci da ne igra za nacionalni tim

Autor: | 04/09/2010

0

Odluku jedne od naših najboljih odbojkašica Ivane Đerisilo da ne učestvuje u igri za nacionalni tim mnogi su protumačili kao njen odlazak iz sveta sporta. Intimni razlozi njenog odustajanja od „Evrolige“, kako ih je nazvao selektor odbojkaške reprezentacije Zoran Terzić, zaintrigirali su javnost i naveli da pomisli da se zgodna sportistkinja povlači sa terena da bi bila uz svog dečka Milorada Čavića, koji je nedavno imao zahtevnu operaciju kičme. Čuli su se komentari da je Milorad privoleo Ivanu na brak jer je ona u drugom mesecu trudnoće.
Sve te priče i nagađanja Ivanu previše ne uzbuđuju.
- Evo zatekli ste me na putu za Tursku, vraćam se u svoj matični klub  „Galatasaraj“ gde nastavljam igru - rekla je Ivana za magazin „Hello“. - Ostajem pri odluci da neću da igram za naš nacionalni tim. Imam svoje razloge. Na putu sam, tako da ne mogu sada da pričam o tome.

Na spekulacije da je mogući razlog njenog povlačenja iz nacionalnog tima blagosloveno stanje i udaja za našeg najboljeg plivača Milorada Čavića Ivana se slatko nasmejala i demantovala ih.
- Vraćam se u Tursku, to vam sve govori o mojim daljim planovima. Nisam trudna, baš ste me nasmejali, a priča slične sadržine bila je aktuelna i prošle godine - kroz osmeh je prokomentarisala jedna od naših najzgodnijih sportistkinja.

Za razliku od njegove devojke koja trenutno zbog sportskih aktivnosti boravi u Turskoj, plivač Milorad Čavić oporavlja se u Beogradu. Zbog ozlede naš vrhunski sportista imao je tešku i zahtevnu operacije kičme u Nemačkoj. Posle uspešnog hirurškog zahvata kojoj je podvrgnut u minhenskoj univerzitetskoj klinici, najbolji srpski plivač uspešno se oporavlja. Mada ga je sama pomisao na operaciju prilično uplašila, Milorad je posle svega optimistički raspoložen. Nada se brzom ozdravljenju i povratku u bazen.

Iako su mnogi verovali da zbog nege momka neće napuštati srpsku prestonicu, Ivana Đerisilo ipak je morala da se vrati obavezama. Vreme pre operacije poznata odbojkašica provela je u društvu uspešnog plivača, pružajući mu neizmernu podršku. Posle operacije bila je uz njega i tek kada se uverila da se njen voljeni uspešno oporavlja, krenula je put Turske, vrativši se profesionalnim obavezama.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin