Igor Lazić se posle odmora u Kotoru povredio skijajući na vodi

Igor Lazić se posle odmora u Kotoru povredio skijajući na vodi

Autor: | 21/09/2010

0

Zbog brojnih poslovnih aktivnosti u Beogradu kojima je zaokupljen tokom cele godine Igor Lazić Nigor rešio je da ovo leto provede sa majkom Olgom i svojim prijateljima u rodnom Kotoru. Simpatični Crnogorac uživao je više od mesec dana na obali mora, pecajući i degustirajući pivo. Pored opuštanja na obali mora, u popodnevnim časovima Nigor je bio angažovan za organizovanje afterpartija na prestižnim plažama ovog dela Jadrana.
- Ministarstvo turizma Crne Gore me je angažovalo da budem promoter afterpartija na crnogorskim plažama. Ubedljivo najbolji provod bio je u Sutomoru u otvorenom šanku „Kuba libre“, kao i na mondenskoj plaži „Oblatno“. Osim organizovanja zabava slobodno vreme sam provodio u Kotoru, kako ja volim da kažem na „ponti od piva“. Sedeo sam ispod borovog drveta na jednom zidiću i sa prijateljima pecao ribu. Najčešće je „grizla“ orada koja nije tovljena, pa je samim tim spremljena na žaru i najukusnija. Poslepodnevni časovi bili su rezervisani za kupanje i kuliranje u moru. To je bio moj svakodnevni ritual. Prijatelji sa „Farme“ mi nisu dolazili u goste. Topalko je imao nastup u Kotoru, ali baš taj dan kada je došao u moj rodni grad nisam bio tu, mimoišli smo se - ističe popularni pevač i napominje da se ovog leta poslednji put oprobao u ekstremnim sportovima.


- Skakao sam bandži-džamp, po ko zna koji put, ali sam prvi put u životu skočio iz aviona sa padobranom. Bilo je neopisivo skakati sa visine od tri hiljade metara. Uopšte se nisam plašio. Spust je trajao petnaest minuta, osetio sam se slobodno, baš kao ptica - kaže Nigor i napominje da je po povratku u Beograd nastavio sa upražnjavanjem sportova koji dižu adrenalin. Jedan spust ga je zamalo koštao života.
- Ne kažu ljudi džabe da sve treba raditi u svoje vreme. Telo nije isto sa dvadeset i sa petnaest godina više. Na inicijativu jedne televizije, kako bismo snimili emisiju, usudio sam se da vozim dasku na vodi na Adi Ciganliji, na kojoj se voziš zakačen na žičaru. Nekim nesrećnim slučajem nisam bio pažljiv. Čovek koji pušta žicu pustio ju je ranije, dok ja nisam bio spreman. Tom prilikom sam zadobio povredu četvrtog i petog kičmenog pršljena. Morao sam da nosim gipsani okovratnik, a lekari su rekli da sam za milimetar izbegao da ostanem paralizovan. Još imam bolove u rukama, nije mi u redu motorika. Sada sve to, hvala Bogu, prolazi, ali sam ja definitivno zauvek završio sa ekstremnim sportovima. Ovo sam doživeo kao opomenu sa neba - kaže muzičar i bivši učesnik „Farme“, koji dodaje da njegova majka Olga još nije bila u njegovom novom stanu u Beogradu.
- Moja majka je svojevremeno da bi mi obezbedila krov nad glavom u Beogradu htela da proda naš stan u Kotoru. Međutim, ja joj to nisam dozvolio ni po koju cenu. Nisam mogao da zamislim da neko drugi hoda u stanu u kome sam ja odrastao. Eto, na svu sreću, isplatilo se čekanje. Sada imamo stan i u Crnoj Gori i u Beogradu, a mama Olga planira da kod mene da dođe na zimu - kaže šarmantni voditelj.
Na pitanje da li se verio sa devojkom Suzanom, sa kojom je više od godinu dana u vezi, Igor kroz osmeh odgovara:
- Nisam, još sam mlad. Moja devojka i ja živimo zajedno.
Trenutno priprema pesme za novi album i uživa u organizaciji programskih večeri u svom klubu „Bau-bau“, u kome uskoro namerava da organizuje svoju prvu izložbu fotografija.

Piše: Jelena Popović

Foto: Bora

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: niggor Top story

Pročitajte još

Najnovije vesti