Mladen Radulović kaže da su ga Luna i Nina, kćerke njegove buduće supruge Anabele, rano ujutro probudile sa tortom u rukama i rođendanskom pesmom

Mladen Radulović kaže da su ga Luna i Nina, kćerke njegove buduće supruge Anabele, rano ujutro probudile sa tortom u rukama i rođendanskom pesmom

Autor: | 14/10/2010

0

Slavlje povodom dvadest sedmog rođendana Mladena Radulovića, verenika pevačice Anabele, proteklo je u intimnoj atmosferi pevačicinog doma. U društvu Anabelinih kćerki obeležili su ovaj radostan dan, uz slavljeničku tortu koju su Luna i Nina nabavile i ukrasile. Uveče je par imao rezervisan provod sa prijateljima na otvaranju nove sezone popularnog beogradskog kluba. Anabela i Mladen za magazin „Hello!“ kažu da je zabava trajala celog dana.
- Kada sam se probudio tog dana, čekalo me je veliko iznenađenje. Nina, Anabelina mlađa kćerka, nosila je božanstveno ukrašenu tortu sa svećicama, a potom su ona i Luna zapevale rođendansku pesmu. Bilo je nestvarno, Nina se potrudila oko kapica, duvaljki, pištaljki, prskalica poput vatrometa na crvenoj torti u obliku srca. Petogodišnja Nina se specijalno angažovala, jer je njoj rođendan važan događaj, kao svakom malom detetu. Bilo mi je drago što su sve tri učestvovale u organizovanju iznenađenja kojeg ću se uvek sećati - kaže Mladen Radulović, koji je nedavno bio angažovan da kao počasni maneken otvori reviju „7 Camicie“ u tržnom centru „Ušće“, i otkriva šta je dobio na poklon tog dana.

- Nina mi je kupila tortu i napravila maštovitu čestitku koju je sama nacrtala i obojila. Nisam mogao da poverujem kada mi je donela crno-zlatnu kutiju sa trideset čestitki sa prelepim dečjim crtežima. Ona je u svom vrtiću tri dana pre mog rođendana svim mališanima rekla da mi svako napravi čestitku i da napiše šta mi želi. U čestitkama sam dobio na poklon bazen, kuću i kola. Nikada nešto simpatičnije nisam dobio za rođendan, posebno me je dirnulo što sam osetio iskrene emocije mališana. I od Lune sam dobio divan znak pažnje, a Anabela mi je poklonila sat kojim sam oduševljen.
Pevačica je vereniku kupila moderan sat koji je sama izabrala:
- Već dovoljno dugo živimo zajedno i dobro sam upoznala njegov ukus. Znam šta mu se sviđa, a i ukusi nam se poklapaju. Drago mi je što se oduševio mojim izborom. Poznato je da je Mladenu sat omiljeni modni dodatak.
U večernjim časovima par se uputio u prestižni beogradski noćni klub gde su sa prijateljima proslavili rođendan uz šampanjac.
- Moj prijatelj je te večeri organizovao otvaranje zimske sezone kluba „Rich“, čiji je vlasnik. Tu smo imali obezbeđen separe, što je bilo idealno da pozovemo društvo. Prvo smo bili u restoranu koji je u sklopu kluba, gde smo večerali i pili koktele i vino, da bismo potom u klubu proveli nezaboravnu noć sa prijateljima. Među njima je bio Anabelin najbolji drug Bojan sa devojkom Jasminom. Najvažnije od svega je to što je pored mene bila devojka do koje mi je stalo najviše na svetu - kaže Mladen.
- Provod je bio fantastičan. U klubu smo se družili i đuskali do jutra. Zaista je rođendan bio poseban - mala odabrana ekipa najbolji je recept za savršeno veče
– dodaje Anabela.
Atraktivni par je gotovo uvek zajedno, pa je Anabela sedela u prvom redu kada se nedavno na reviji povodom otvaranja butika „Quiz“ Mladen pojavio u ulozi počasnog manekena.
- Bilo mi je drago što je sedela u prvom redu. Anabela je moja najveća podrška u životu, kao i ja njena. Kada sam je ugledao, sa njenim prepoznatljivim osmehom, srce mi je bilo puno - kaže Mladen koji će se uskoro okušati i u oblasti ugostiteljstva. Pored toga, on stiže i da brine o karijeri njegove verenice i postavlja se zaštitnički prema njoj.
- Ja imam svog menadžera, ali se oslanjam i na Mladena jer odlično poznaje taj deo posla pa mnoge stvari on preuzima na sebe. Živimo zajedno, jedno drugome smo najveća podrška i najbolji smo prijatelji.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin