Milan Paroški otrkiva pojedinosti iz burnog privatnog života – o venčanoj i nevenčanoj supruzi sa kojima ima dvoje dece

Milan Paroški otrkiva pojedinosti iz burnog privatnog života – o venčanoj i nevenčanoj supruzi sa kojima ima dvoje dece

Autor: | 21/10/2010

0

Nekadašnji poslanik Milan Paroški posle diskvalifikacije iz rijaliti-takmičenja „Farma“ vratio se u svoje rodno selo Turija, nadomak Novog Sada, gde sa suprugom Slavicom, sinom Milošem i kćerkom Milicom uživa u porodičnoj idili. Iako su producenti najgledanijeg rijaliti-programa u našoj zemlji odlučili da zbog svađe sa Andrijom Đoganijem, poznatijim kao Baki, treba da napusti imanje u Lisovićima, ovaj uspešni naučni radnik i poljoprivrednik objašnjava da popularnog densera nije uvredio iako je on na njegov račun izrekao mnogo uvreda.
- Baki je bacio veliku cepanicu ka meni za koju ne znam da li je trebalo da me pogodi u glavu, pa da sve to bude kvalifikovano kao pokušaj ubistva. S druge strane, ja sam njemu samo rekao da je Turčin, što on svakako i jeste, i to ne treba da bude uvreda, ali su iz produkcije odlučili da njega aboliraju, a da mene diskvalifikuju. Ne znam zbog čega su drugačija pravila za njega, a drugačija za mene, ali se ispostavilo da je tako - objašnjava Milan Paroški koji je odlučio da učestvuje u rijaliti šou-programu „Farma“ zato što smatra da je to u poslednjih šezdeset godina jedina emisija koja afirmiše život na selu.


- U Americi, kada neka glumica osvoji „Oskara“ i bude na vrhuncu slave, ona kupi farmu, što se smatra najvećim uspehom, dok kod nas seljak koji se opismeni odmah proda svoju zemlju i beži u grad da bude proleter, što samo pokazuje da nešto nije u redu sa sistemom vrednosti. Zbog toga sam želeo da  učestvujem u tom rijaliti šou-programu i da narodu približim sve poslove koji podrazumevaju život na imanju i da pokažem kako je to lep život.
Za vreme dok je bio u Lisovićima, sve poslove vezane za njegovo privatno imanje i stoku obavljao je dvanaestogodišnji sin Miloš, koji još od ranog detinjstva pomaže svom ocu.
- Nas dvojica smo partneri u svim poslovima oko stoke i zemlje i on od pete godine ide sa mnom u polje i nosi motiku. Nažalost, ja imam i kćerku Teodoru iz prethodnog braka koja isto kao Miloš ima dvanaest godina, ali njena majka mi nije dozvolila da je edukujem u tom pravcu, iako ona mnogo voli prirodu i životinje - objašnjava Paroški, kome su se osim sina veoma obradovali i roditelji, ali i nevenčana supruga Slavica i devetomesečna kćerka Milica. Iako se posle razvoda od prethodne supruge nije venčao sa sadašnjom partnerkom, ovaj bivši „farmer“ voli da kaže da je u ugovorenom braku.
- Za mene i moju suprugu volim da kažem da smo godinama u ugovorenom braku, a nikako u vanbračnoj zajednici, jer to je insinuacija za nešto loše, a naš odnos nije takav. Kao politikolog mogu da kažem da su i usmeni i pismeni dogovori jednako bitni, a u našoj kući se dogovor poštuje. Nas dvoje smo pre nekoliko godina obećali jedno drugome da ćemo živeti srećno, rađati decu i vaspitavati ih, i toga se držimo. Pre devet meseci smo dobili i kćerku Milicu koja me, na sreću, nije zaboravila dok sam bio odsutan, što me je najviše obradovalo kada sam se vratio, jer sam se plašio da me možda neće prepoznati - zaključuje Paroški.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti