Đole Đogani tvrdi da je Baki veliki emotivac, da nije zlonameran, već samo impulsivan

Đole Đogani tvrdi da je Baki veliki emotivac, da nije zlonameran, već samo impulsivan

Autor: | 01/12/2010

0

Od samog početka trećeg serijala rijaliti-programa „Farma“ Andrija Đogani, poznatiji kao Baki, spada u najzapaženije učesnike. S jedne strane, zbog  impulsivnosti došao je u sukob sa mnogim takmičarima, a s druge, zahvaljujući svojim pozitivnim osobinama, najpre odanosti i iskrenosti, stekao je i dobre prijatelje. Njegov blizak rođak i kolega Đole Đogani tvrdi da je do sada Bakija najviše razočarao maneken Branislav Janković, sa kojim je u početku bio u dobrim odnosima, dok ga poslednja dešavanja, pre svega sukob sa manekenkom Jelenom Stožinić i novim takmičarem Bojanom Jovanovskim, Bokijem 13, ne pogađaju previše.
- U poslednje vreme Baki se prilično povukao u sebe, jer je shvatio ko mu je prijatelj, a ko nije, i sa ljudima za koje se ispostavilo da su dvolični izbegava da komunicira - počinje priču Đole. - Njegovo najveće razočaranje je Bane koji je zbog svog odnosa sa pevačicom Katarinom Živković odlučio da izda Bakija. U svetu mog rođaka, prijateljstvo je svetinja i on se nikada ne bi posvađao sa drugom zbog devojke. Međutim, ispostavilo se da Branisalav nije takav čovek i da Baki nije mogao da mu objasni da je Katarina zapravo igrala igru sa obojicom. Takođe, bilo mi je strašno što se ona osetila prozvanom kada je Baki rekao da je imao blizak fizički kontakt sa nekom od žena na „Farmi“, jer ni u jednom trenutku nije spomenuo njeno ime. On je džentlmen, i ako je rekao da je spavao sa nekom ženom u rijalitiju, to se zaista i desilo, ali on nikada neće spomenuti ime te dame.
Ovaj popularni denser tvrdi da njegovog sinovca u poslednje vreme najviše provocira manekenka Jelena Stožinić, koja je nedavno izjavila da ju je Baki i udario, a svakako je i novi učesnik rijalitija Boki 13 jedan od onih koji po svaku cenu želi da iskoristi njegovu impulsivnost.
- Jelena je odavno shvatila da je njegova najslabija tačka što reaguje naglo i nije mi jasno zašto ga sve vreme provocira, a naročito je ružno to što mu često spominje kćerku Anđelu koja ima samo devet godina. Nije lepo ni to što je pričala da ju je Baki udario kad ju je samo slučajno zakačio ramenom, jer je on čovek koji nikada u životu ne bi udario ženu i takav gaf nipošto ne bi mogao da mu se dogodi. On nikada ne nasrće ni na muškarce koji su slabiji od njega, može da se potuče samo sa sebi jednakima. Da je on stvarno udario manekenku, zadruga bi ga sigurno diskvalifikovala iz takmičenja - objašnjava frontmen grupe „Đogani“.
- Što se tiče Bokija 13 i njegovih izjava da je Baki imao homoseksualno iskustvo, mislim da nisu vredne komentara, i drago mi je što nije odreagovao na tu provokaciju. Dotični Makedonac je očigledno došao s namerom da provocira ostale učesnike. O njemu nemam šta da kažem, osim da mi je svojevremeno bio PR za makedonsko tržište i organizovao mi neke nastupe, kada mi je i ostao dužan neke pare koje mi nikada nije vratio - napominje Đole, koji i pored teških trenutaka u kojima se nalazi njegov rođak smatra da će on ostati do kraja.
- Bakijeva najslabija tačka je impulsivnost i sigurno da mu je teško kada ga drugi provociraju. Sigurno da mi je teško što tamo nema mnogo prijatelja i što više nije u dobrim odnosima sa Banetom, ali već je shvatio ko je kakav čovek i sa kim i na koji način treba da se odnosi, tako da sam siguran da će ostati do kraja takmičenja - zaključuje Đogani.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti