Sanja Stojanović tvrdi da priče kako je bila intimna sa Bakijem Đoganijem nisu uticale na njen brak

Sanja Stojanović tvrdi da priče kako je bila intimna sa Bakijem Đoganijem nisu uticale na njen brak

Autor: | 04/12/2010

0

Otkako je napustila imanje u Lisovićima Sanja Stojanović ne odvaja se od svoje porodice, supruga Gorana Kovačevića i kćerke Anastasije. Dva meseca, koliko je provela na „Farmi“, bila su joj dovoljna da shvati koliko je teško biti razdvojen od onih koje najviše voli. Ovakav izlet sebi više neće dozvoliti, jer ništa ne može da zameni trenutke sreće sa osobama koje joj najviše znače. Kada je sa „Pinkovog“ gazdinstva krenula put Šimanovaca, dvadesetčetvorogodišnja zvezda „Granda“ osećala je tremu pred susret sa  suprugom, koji joj je i bio najveća podrška.
- Kada sam stigla u studio i videla da sa mojom majkom, bratom i bakom nema Gorana, bilo mi je krivo. Pomislila sam da nije došao, ali sam se ubrzo uverila u suprotno. Čekao me je ispred studija i kada sam ga ugledala, poletela sam mu u naručje. Čvrsto me je zagrlio i rekao da je ponosan na mene. Ni na čemu mi nije zamerio, a najbitnije mi je da je prezadovoljan mojim učešćem na „Farmi“ - kaže Sanja koja se toliko uželela svoje dvoipogodišnje kćerke Anastasije da se ni na trenutak ne odvaja od nje.
- Ne želim da se odvajam od nje. Srećna je što sam se vratila, mada sam se pribojavala kako će reagovati kada me bude videla. Mislila sam da je možda ljuta što sam je ostavila, zbog čega sam verovala da me neće prihvatiti. Moja strahovanja su bila bez razloga, jer čim sam kročila u stan, počela je da vrišti od sreće. Ljubila me je i provlačila prste kroz moju kosu. Dok nije otišla da spava nikome nije dozvolila da mi priđe - priča pevačica.
Dvomesečno odsustvovanje od kuće i priče da je bila intimna sa Andrijom - Bakijem Đoganijem nisu poremetili njen odnos sa suprugom. Kaže da na tu temu nisu razgovarali, jer on dobro zna da je reč o neistini.
- Goran me dobro poznaje i svestan je da tako nešto nikada ne bih uradila. Naš brak je bio jak, čvrst i stabilan i pre „Farme“. Mnogo toga smo prošli zajedno, bio je uz mene kada mi je bilo najteže. Mnogo se volimo, podržavamo i jedno u drugo imamo veliko poverenje. Sada nam je kao na početku veze - nastavlja Sanja.
Iako je doživela da dva puta izgubi bebu, pevačica ne odustaje od želje da rodi drugo dete. Proširenje porodice će ipak sačekati, jer sada planira da se posveti karijeri, budući da je zbog rođenja Anastasije napravila pauzu u trenutku kada je medijski bila najviše eksponirana.
- Ne plašim se da rodim drugo dete. Ako bude potrebno da ležim svih devet meseci, to ću i uraditi. Ipak, još o tome ne razmišljam, jer su mi trenutni planovi usmereni na karijeru. Zajedno sa Sašom Popovićem biram pesme, tako da ću se više posvetiti svom poslu - zaključuje Sanja i napominje da je cilj boravka na „Farmi“ ostvarila, a to je da sa sebe skine etiketu loše devojke zbog privatnog video-snimka po kojem je bila poznata.

Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti