Dva Milana i Andrija: Posle premijere predstave „Pevaj, brate“ u Torontu uživali na Nijagarinim vodopodima

Dva Milana i Andrija: Posle premijere predstave „Pevaj, brate“ u Torontu uživali na Nijagarinim vodopodima

Autor: | 15/12/2010

0

Za veoma kratko vreme pozorišna predstava „Pevaj, brate“, čiji su glavni akteri glumci Milan Kalenić, Andrija Milošević i Milan Vasić, postala je veoma popularna i zabeležila je neverovatan uspeh. Interesantni trojac predvođen glavnim producentom predstave Batom Karadžićem obišao je gotovo sve gradove Srbije, kao i nekoliko značajnih evropskih metropola. Nedavno, vesela ekipa predstave „Pevaj, brate“ puna utisaka vratila se iz Kanade gde su imali priliku da tamošnjoj publici predstave ovu svojevrsnu komediju.
- Bilo je fenomenalno. Veoma sam ponosan što sam deo jednog ovakvog projekta. U Kanadi su nas odlično dočekali. Karte su bile rasprodale mesec dana unapred. Posle završetka predstave posetioci su nam masovno prilazili i čestitali: „Hvala vam puno, ulepšali ste nam dan“. Veća nagrada od te nam nije bila potrebna - na početku razgovora za magazin „Hello!“ istakao je glumac Milan Vasić.
Pored poslovnog angažmana popularni glumci iz predstave „Pevaj, brate“ imali su priliku da uživaju u brojnim turističkim atrakcijama Kanade.
- Meni, kao i ostalim članovima ekipe bilo je najbitnije da posetim Nijagarine vodopade, koji su čarobni. Oni deluju kao večita inspiracija, u kojoj čovek može da uživa satima, gledajući tu masu vode i osluškujući taj huk. Toronto je predivan grad, pa se nadam da ćemo ga još koji put posetiti - istakao je mladi glumac i dodao da mu tokom boravka u Kanadi pogled nije privukla nijedna lepa devojka, jer kaže da ih nije ni bilo.
- Naše devojke su najlepše. Nigde nema lepših nego kod nas - ponosno je rekao Vasić, koga ćemo uskoro gledati na malim ekranima u seriji „Greh njene majke“.
- Pored Nijagarinih vodopada imali smo priliku da budemo gosti na proslavi najpoznatijeg paba u Vankuveru koji postoji već osamdeset godina. Napravljena je takva promocija da je sve vraćeno osam decenija unazad. Promoteri koji su nosili autentična odela te epohe bili su veoma interesantni i nasmejani. Naši momci, dva Milana i Andreja, lepotom i šarmom privukli su pažnju Kanađanki, pa su mnoge od njih poželele da se fotografišu sa njima. Čim su čule da su momci iz Beograda, Kanađanke su bile oduševljene. Sve one dobro su znale gde je Srbija, budući da mnoge od njih u našoj prestonici imaju brojne prijatelje - kaže producent predstave Bata Karadžić.
- Po povratku iz Kanade u „Domu sindikata“ odigrali smo stoto izvođenje komada „Pevaj, brate“. Posle jubilarnog izvođenja za sve naše prijatelje upriličena je spektakularna žurka. Bilo je veselo i komično, baš kao i u našoj predstavi. Veliki broj kolega čestitao nam je jubilej. Zaista niko od nas nije očekivao da će ova predstava postići ovako veliki uspeh - istakao je Andrija Milošević i dodao da, budući da vlada veliko interesovanje, predstava će nastaviti da živi i sledeće godine.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin