Andrej Maričić verio svoju devojku Mariju prstenom koji je doneo sa Filipina

Andrej Maričić verio svoju devojku Mariju prstenom koji je doneo sa Filipina

Autor: | 26/12/2010

0

Kao što je nedavno najavio u magazinu „Hello!“ i u jednoj od epizoda rijalitija „Survivor“, voditelj i učesnik atraktivnog šou-programa, koji se prikazuje na televiziji „Prva“, Andrej Maričić verio je svoju dugogodišnju devojku Mariju. Zgodni Robinson uradio je to na krajnje neobičan način. Naime, tokom boravka na Filipinima, gde su emocije jačeg intenziteta nego u civilizaciji, Andrej Maričić je pred kamerama obećao da će po emitovanju epizode u kojoj priznaje da mu devojka Marija neizmerno nedostaje, zaprositi svoju voljenu, što je i učinio.
- Zamislite kako je meni bilo da tu svoju nameru dva meseca držim u sebi, u tajnosti, da niko ne sazna. Bio sam veoma nervozan i pod tremom. Prilikom emitovanja te epizode „Survivora“ Marija i ja bili smo sami kod mene u stanu. Čim je čula moje reči prosidbe, koje sam izgovorio pred kamerama, bila je totalno zbunjena. Nisam od onih momaka koji kleknu i pitaju devojku hoće li da se uda. Volim neobične stvari, tako da sam izabrao ovaj originalni način da to obavim - istakao je šarmantni voditelj koji je svojoj devojci poklonio verenički prsten od filipinskih korala.

- Jednom prilikom tokom boravka na Filipinima želeo sam da se osamim i popeo sam se na neku udaljenu stenu. Okolo je bila samo pustoš i odjednom, kao grom iz vedra neba, ugledao sam prsten od korala, koji me je odmah podsetio na moju Mariju. Čim sam ga video, poželeo sam da ga poklonim mojoj devojci. Sve vreme sam ga čuvao i strepeo da ga ona ne nađe - rekao je Andrej koji ovih dana planira da svojoj lepšoj polovini daruje i pravi verenički prsten.
- Čekaću da malo prođe ova medijska frka i da Marija bude opušetnija. Pravi verenički prsten ću joj takođe pokloniti na neki originalan način. Ali taj čin bih voleo da sačuvam samo za sebe - rekao je Andrej Maričić.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin