Kristina Radenković: U iščekivanju prinove

Kristina Radenković: U iščekivanju prinove

Autor: | 11/01/2016

0


Upravo okončanu godinu glumica i voditeljka kviza "Slagalica" Kristina Radenković pamtiće po početku zajedničkog života sa emotivnim partnerom Nikolom Radojevićem i saznanju da će u martu postati roditelji.

U skladu sa promenama koje su joj se dogodile, atraktivna Novosađanka menjala je i mnoge stavove koje je ranije imala, a dok iščekuje rođenje kćerke uživa u poslednjem tromesečju trudnoće.

- U prošloj godini mnoge stvari u mom životu su se promenile, od toga da sam počela da živim sa Nikolom i da sam ušla u ozbiljnu vezu koju mogu da poistovetim sa brakom, iako nije ozvaničen, do toga da sam ostala u drugom stanju. Mnoge lepe stvari desile su se i na poslovnom planu, a najznačajnije je to što sam otvorila firmu i kao producent realizovala svoju prvu predstavu “Upravnikovanje” - počinje priču Kristina, koja je nedavno ušla u osmi mesec trudnoće.

- Saznanje da sam u drugom stanju nije mnogo promenilo moj život, osim što mi sada raste stomak i što sam na početku imala jutarnje mučnine. I dalje vodim isti život, radim posao kao i ranije, i ne planiram da odem na porodiljsko odsustvo sve do devetog meseca. Znam da imam sve uslove da budem razmažena trudnica i da bi možda i trebalo da malo “povučem ručnu”, ali ne osećam potrebu za tim.

Tridesetpetogodišnja glumica kaže da je njena trudnoća jako obradovala sve članove njene, kao i porodice njenog partnera, koji se neizmerno raduju zbog novog člana porodice.

- Svi su uzbuđeni i srećni, zapravo su više nego ja pokazivali radost i tek sada je do izražaja počelo da dolazi moje uzbuđenje. Mnogo toga se promenilo od kada sam saznala da ću postati majka, od potrebe da se naviknem na činjenicu da sam trudna, preko želje da se porodim isključivo carskim rezom, u privatnom porodilištu, do toga da sada želim prirodni porođaj u državnoj bolnici. Ranije sam želela jedno ili nijedno dete, a sada želim troje, i znam da se neću zadržati na ovome. Smatram da su sve promene nabolje i drago mi je zbog toga - iskrena je Radenkovićeva.

- Vest o trudnoći Nikola je prihvatio tako prirodno kao da je celog života čekao da postane otac, mnogo prirodnije nego ja. U našem odnosu se ništa nije promenilo od kada smo saznali da ćemo postati roditelji, osim što sada pažnju ne posvećujemo samo jedno drugom već smo skoncentrisani i na moj stomak. S obzirom na to da planiramo još dece, oboje smo u svojim poslovima počeli da pravimo mesta za bolje i veće stvari, što mi se mnogo sviđa - kaže lepa trudnica i otkriva zbog čega smatra da je Nikola pravi čovek za nju.


- Kada sam sa Nikolom, ništa drugo mi nije potrebno, ceo svet je tu. Svesna sam da se ne zna šta nosi dan, a šta noć, ali mislim da sam našla svog para i čoveka sa kojim ću ostariti. Njega mi je poslao onaj odozgo onog dana kada sam izašla da šetam pse, zato što sam to zaslužila, kao što je zaslužio i on.

Buduća majka počela je da pohađa vežbe za trudnice, koje joj izuzetno prijaju, kao i razgovori sa ginekologom, zahvaljujući kome nema nedoumice i odlično prolazi kroz sve faze blagoslovenog stanja.

- Kada sam ostala u drugom stanju, kao i sve trudnice, nabavila sam knjigu “Šta da očekuješ dok očekuješ”, ali je retko koristim. Najznačajniji su mi razgovori sa ginekologom, kao i odlasci na vežbe za trudnice koje me psihički rasterećuju jer sam čula mnoga iskustva drugih žena, ali sam i upoznata sa tim šta me zaista očekuje na porođaju - tvrdi Radenkovićeva, koja u 2016. nema velikih želja.

- U mom životu se sve lepo posložilo, tako da nemam potrebu da donosim velike odluke i nešto menjam. Samo želim da moji najbliži budu zdravi i da sve bude u redu sa bebom i porođajem - zaključuje Radenkovićeva.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Hello!
Tagovi: