Raskidi i razvodi domaćih zvezda koji su obeležili 2016. godinu

Raskidi i razvodi domaćih zvezda koji su obeležili 2016. godinu

Autor: | 31/12/2016

0

Svaki razvod, kao i raskid su po sebi burni i teški. Kada su u pitanju poznate ličnosti, pritisak je još veći, pogotovo ako je razlaz , onda se sve lako pretvori u spektakl.

Razvod Dare Bubamare, Nine Lečić, raskid Anastasije Ražnatović samo su neki koji su obeležili 2016. godinu.

Voditeljka Nina Lečić i glumac Branislav Lečić nedavno su dali saopštenje u kom su naveli da se razvode jer su se udaljili jedno od drugog zbog poslovnih obaveza.

Ana Mihajlovski sporazumno se razvela od Mirka Grubina posle sedam godina braka. Sa bivšim suprugom je ostala u dobrim odnosima, a dobila je i strateljstvo nad decom.

Dara Bubamara se nakon porno afere razvela od supruga Milana Kesića. Dara i Milan su našli zajednički jezik, a zbog sina Koste su ostali u dobrim odnosima.

Foto: Ivan Vučićević

Anastasija Ražnatović je pred leto raskinula dvogodišnju vezu sa Kostadinom Terzićem. Dugo se pisalo o njihovom raskidu, a nekoliko meseci kasnie Cecina ćerka je osvojila srce sprskog košarkaša Miloša Teodosića. Međtim ta veza je bila kratkog daha. Posle dva meseca, par je rešio da se raziđe.

Merima Njegomir (62) razvela se od tajkuna iz Surčina, koji je javnosti poznat i kao kum pokojnog premijera Zorana Đinđića, čiju je decu krstio, a u kumovskim vezama bio je i s Ljubišom Buhom Čumetom.

Ivana Jordan je posle pet godina braka stavila tačku na ljubav sa suprugom Dušanom Antonijevićem.

Pevačica i njen bivši muž ostali su u prijateljskim odnosima zbog trogodišnjeg sina Vuka. Iako su u ljubavnoj vezi bili od srednje škole, shvatili su da su im karakteri ipak različiti i da sve češće ulaze u rasprave.

Voditeljka Katarina Šišmanović okončala je dugogodišnju burnu vezu sa Goranom Stamenkovićem, bivšim suprugom Ane Mihajlovski. Razišli su se posle osam godina veze, a Katarina je napustila emisiju "Sve za ljubav".

Foto: Mirko Tabašević

Nenad Knežević Knez raskinuo je s Tatjanom Tat posle četiri i po godine. Knez je izjavio da je došlo do rezasićenja u vezi te da je raskid bio neminovan.

Veljko se i tokom 2016. godine nekoliko puta mirio i raskidao sa Mašom Terzić. Poslednja devojka poznata javnosti sa kojom je bio je Ksenija Bujišić, a spekuliše se da su raskinuli zbog prevare.

Katarina Živković bila je u kratkoj vezi sa fudbalerom Borkom Vselinovićem, koji ju je ostavio preko telefona. Borko je navodno izmislio priče o njenoj prevari samo da bi je ostavio.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva