Ana Kokić: Prija mi što me u Atini niko ne prepoznaje

Ana Kokić: Prija mi što me u Atini niko ne prepoznaje

Autor: | 06/01/2015

0


Pred kraj prošle godine Ana Kokić objavila je pesmu "Ljubav na papiru" i snimila atraktivan spot, u kojem izvodi zavodljivi ples s koreografom Milanom Gromilićem. Pobednica prve sezone šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato" navikla se na život u Grčkoj, gde se preselila s porodicom jer je njen suprug, vaterpolista Nikola Rađen, angažovan u klubu "Olimpijakos".
- Grčka je prelepa zemlja. More, dobra klima, muzika i fantastična hrana. Meni više ništa ne treba. Daleko od toga da mi je u Srbiji loše, ali su Grci, čini mi se, malo opušteniji. I ja sam opuštenija jer nemam poslovne obaveze, a samim tim nisam pod stresom. Život u Atini mi baš prija.
I tamo je popularan šou-program "Tvoje lice zvuči poznato", a na pitanje da li bi se takmičila u njihovom izdanju, Ana kaže:
- Razgovarala sam s ljudima koji rade u grčkom šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato". Oduševljeni su našim imitacijama i kako izgleda šou. Dosta mi je učešće u srpskom izdanju. U Grčkoj želim da živim opuštenim životom i da me niko ne zna. Prija mi da bude tako.
O svom "nasledniku" i pobedniku druge sezone u takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato" Ana kaže:
- Od prve emisije sam imala utisak da će Bane Mojićević biti veliko iznenađenje takmičenja. On je tokom svoje karijere bio neupadljiv, miran i nije se 'laktao'. Pokazao je da sjajno peva i zabavnu muziku, što se ne očekuje od pevača 'Granda'. Potpuno zasluženo je došao do pobede.

Izvor: Kurir
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin