Stefan Milenković u društvu emotivne partnerke fanovima čestitao praznike

Stefan Milenković u društvu emotivne partnerke fanovima čestitao praznike

Autor: | 07/01/2015

0

Violinista Stefan Milenković čestitao je svojim prijateljima i fanovima praznike. On je uz poruku sa najlepšim željama na Fejsbuku objavio i fotografiju sa svojom emotivnom partnerkom.
- Dragi moji, želimo vam mnogo ljubavi, sreće i zdravlja u Novoj godini!
Takođe, Stefan je danas svim vernicima čestitao i Božić.
- Danas je Božić! Šaljem najtoplij želje svima koji slave! Srećan Božić svima - Hristos se rodi! Provedite ga u miru, dobrom raspoloženju i okruženi ljubavlju!
Inače, nekadašnje čudo od deteta, virtuoz koji je već dugo svestan toga da će, ma koliko veliki bio za ostatak sveta, za publiku i kolege sa ovih prostora uvek ostati "mali Stefan", davno se pomirio i sa sudbinom koja mu "ne da" da u praznicima uživa kao "običan čovek".
- Moj odnos prema praznicima i euforiji koja ih prati je "gorko-sladak", jer sam ih većinu u životu propustio, pošto sam najčešće morao da radim u tim danima kada drugi uživaju. Ne mrzim praznike, ali sam se nekako "emotivno distancirao" u odnosu na njih - otkrio je svojevremeno Stefan za magazin "Hello!" koji je još kao desetogodišnjak očarao svet božićnim nastupom u Beloj kući, pred Ronaldom Reganom.
Ovaj tridesetsedmogodišnji Beograđanin se nakon razvoda od čelistkinje Ani Aznavurijan 2009. godine, sa kojom je više od decenije bio u vezi, a od toga 7 godina u braku, u javnosti veoma retko pojavljuje sa svojom novom izabranicom, te ne čudi što je prelepa fotografija iz porodičnog doma u Americi oduševila njegove pratioce na Fejsbuku.

Autor: Life Content

Foto: Stefan Milenkovich / Facebook

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin