Džordž Kluni: Dobio nagradu za životno delo i u dirljivom govoru supruzi izjavio ljubav

Džordž Kluni: Dobio nagradu za životno delo i u dirljivom govoru supruzi izjavio ljubav

Autor: | 12/01/2015

0

Ovogodišnju nagradu "Cecil DeMille" za životno delo dobio je Džordž Kluni. On je nagrađen za svoj rad kao glumac, režiser i aktivista, i time se našao u središtu dodele filmskih nagrada Zlatni globus. Budući da je glumac prošle godine oženio uspešnu pravnicu Amal Alamudin, komičarke koje su se našle u ulozi voditeljki manifestacije, nisu se mogle suzdržati od šala na njegov račun.
- Džordž Kluni je prošle godine oženio Amal Alamudin. Amal je advokatica koja se bavi ljudskim pravima. Radila je na slučaju "Enron", bila je savetnica Kofija Anana u Siriji i izabrana je u tročlanu UN-ovu komisiju koja istražuje ratne zločinu u pojasu Gaze. Stoga, večeras, njen suprug dobija nagradu za životno delo - rekle su, između ostalog, komičarke i nasmejale publiku u sali.
Nakon što je primio nagradu pedesettrogodišnji glumac održao je emotivan govor u kojem se obratio i svojoj supruzi.
- Šta god nas je spojilo, ne mogu biti ponosniji što sam tvoj suprug - poručio je glumac britanskoj pravnici koja je sedela u publici.
Kluni je dodao da je iza njega sjajna godina i da je zahvalan na tome. Nagradu mu je uručila kolegica Džulijana Margulis s kojom je glumio u seriji "Hitna služba".

Autor: Life Content
Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti