Otkriveni detalji venčanja Džordža Klunija i Amal Alamudin

Otkriveni detalji venčanja Džordža Klunija i Amal Alamudin

Autor: | 18/09/2014

0

Američki tabloidi došli su do novih detalja venčanja Džordža Klunija koji je godinama slovio za najpoželjnijeg neženju.
Navodno, ceremonija venčanja biće veoma otmena, a pozvano je samo šezdesetak gostiju, od kojih su svakako najpoznatiji glumac Met Dejmonom i njegova supruga Lučiana, Klunijev najbolji prijatelj Rande Gerber i njegova supruga, poznata manekenka Sindi Kraford. Međutim, još nije potvrđeno da li će na svadbu doći novopečeni mladenci Angđelina Džoli i Bred Pit.
Džordž i Amal navodno će 26. septembra prirediti svečanu večeru sa gostima u hotelu "Cipriani" gde noćenje košta oko 1150 evra.
Par će narednog dana otići do luksuznog hotela "Aman" gde bi u 11 časova trebalo da izgovore sudbonosno "da". Reč je o palati "Papadopoli", hotelu sa 7 zvezdica koji nudi sobe s najlepšim pogledom na grad.
Mladina kuma biće njena mlađa sestra Tala, dok bi Rande Gerber trebalo da kumuje Džordžu.
Gostima će biti posluženi italijanski i libanski specijaliteti, a za vrhunsku muzičku zabavu biće zadužen italijanski operski pevač Andrea Bočeli.
Najveća zanimljivost jeste činjenica da će venčanje platiti porodica tridesetšestogodišnje Amal Alamudin, a ne jedan od najplaćenijih holivudskih glumaca. Šuška se da će Amal nositi venčanicu modne kuće "McQueen".
Za nezaboravanu zabavu pobrinuće se mladoženjin kum koji je snimljen kako u Los Anđelesu u privatni avion utovara 50 sanduka tekile "Casamigos", brenda koji je stvorio zajedno s Klunijem.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti