Saša Milošević Mare: Ipak bez učešća na izboru predstavnika za Eurosong

Saša Milošević Mare: Ipak bez učešća na izboru predstavnika za Eurosong

Autor: | 25/01/2015

0

Iako je bilo priče da će tekstove kompozicija Vladimira Grajića Graje za Evroviziju raditi Leontina i Saša Milošević Mare, produkcija RTS i "Beoton" odlučili su da se oslone samo na Leontinu, koja je već napisala tekstove za pesme Danici Krstić i Bojani Stamenov, a sada će to uraditi i za Aleksu Jelića.

- Numera koju sam napravio za Aleksu Jelića imala je neki stari demo tekst Saše Miloševića Mareta, za koji sam pomislio da nije tako loš, iako je Leontina još ranije uzela da uradi svoju verziju teksta. Ona je to najzad uradila, pa smo se zajedno s ljudima iz produkcije složili da je dobar. Svi smo se složili da je najbolje da sva tri teksta potpisuje isti autor kako bi se izbegla moguća nepotrebna konkurencija. Tako će publika 14. februara moći da pravedno odabere koji joj se izvođač najviše sviđa. Mislim da je takva odluka i najbolja u ovom trenutku - rekao je Graja za Blic.

Saša Milošević Mare, poznat kao tekstopisac "Molitve", pobedničke pesme Evrosonga 2007. koju je pevala Marija Šerifović, nije želeo da predoči svoje viđenje nastale situacije.

- Nemam komentar - odgovorio je Mare i dodao da je trenutno okupiran radom muzike za jedan film.

Izvor: Blic

Foto: Life Content 

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti