Kćerka Vitni Hjuston skinuta sa aparata: Porodica se oprašta od Bobi Kristine

Kćerka Vitni Hjuston skinuta sa aparata: Porodica se oprašta od Bobi Kristine

Autor: | 05/02/2015

0

Bobi Kristina, kćerka Vitni Hjuston i Bobija Brauna, skinuta je pre nekoliko časova sa aparata za održavanje života. Otac, Bobi Braun, danas je doneo najtežu odluku, da dozvoli lekarima da isključe aparate za veštačko održavanje životnih funkcija. Procenjuje se da će zvanična smrt nastupiti u narednim satima, pišu američki mediji.
Dvadesetjednogodišnja kćerka pokojne pevačice pronađena je pre nekoliko dana u kadi bez znakova života. U takavom stanju zatekao ju je suprug Nik Gordon oko 10.25 časova po lokalnom vremenu u njihovoj kući u Rozvelu, i odmah joj je pružio prvu pomoć, dok nije došla policija i Hitna pomoć, koja ju je prevezla u bolnicu. Mozak joj je trajno oštećen jer je predugo bila bez kiseonika, rekli su lekari. Još nije poznato zašto je izgubila svest, ali policija sumnja da se predozirala.
Pop diva Vitni Hjuston, Kristinina majka, preminula je u feburaru 2012. godina u 48. godini života. Ona je pronađena u kadi hotelskog apartmana 434 "Beverli Hilton" hotela, bez svesti i utopljena u vodu, a naknadno je proglašena mrtvom. Kao neposredan uzrok smrti navedeno je slučajno davljenje. Kancelarija okružne mrtvačnice Los Anđelesa je za uzrok smrti navela davljenje i posledice srčane bolesti i upotrebe kokaina.

Autor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti