Nur Fetahoglu: Razvod posle 14 meseci braka

Nur Fetahoglu: Razvod posle 14 meseci braka

Autor: | 09/02/2015

0


Nemačka glumica turskog porekla Nur Fetahoglu nedavno je okončala svoj brak s Leventom Vezirogluom. Samo 14 meseci nakon spektakularnog venčanja tridesetčetvorogodišnja glumica koja se proslavila ulogom sultanije Mahidevran u seriji "Sulejman Veličanstveni" i 13 godina stariji biznismen odlučili su da se razvedu. Kako turski mediji pišu, glumica je dve nedelje nakon što se iselila iz luksuznog stana svog supruga pokrenula i brakorazvodnu parnicu. Navodno, čitava procedura razvoda okončana je za samo 10 minuta. Mada nije potpisala predbračni ugovor, Nur je odbila predlog da sa suprugom podeli zajedničku imovinu i prihvati alimentaciju. Budući da nikad nisu pričali o privatnom životu, razlog kraha njihove ljubavi još nije poznat javnosti.
Inače, u serijal o životu Sulejmana Veličanstvenog glumica je došla kao Nur Ajšan, a pošto se u međuvremenu razvela od supruga, brokera Murata Ajšana, na kraju druge sezone na odjavnoj špici bila je potpisana devojačkim prezimenom Fetahoglu. S Muratom je ostala u korektnim odnosima, a od njega je tražila dozvolu da i nakon razvoda zadrži prezime Ajšan jer je bila uverena da bi promenom imena izgubila deo glumačkog identiteta. Međutim, kasnije se predomislila. Turski mediji nagađaju da kraju njenog petogodišnjeg braka nisu presudile nepomirljive razlike u karakteru, nego romansa s kolegom Necatijem Sasmazom s kojim je glumica, navodno, varala supruga. Par je skrivao vezu od javnosti i medija sve do okončanja njenog braka.
Nakon ove avanture, u oktobru 2013. godine glumica je ponovo odenula venčanicu. Nur se nadala da će sreću sa Leventom naći u raskošnom stanu od 400 kvadrata sa pogledom na Bosfor koji je bogataš kupio neposredno pred venčanje. U njemu je i upriličena mala, ali veoma skupa ceremonija venčanja. Navodno, samo su cvetni ukrasi plaćeni 20.000 funti, što je za ovog uspešnog preduzetnika i nekadašnjeg radnika MMF-a bila prava sitnica.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: nur fetahoglu