Nova Samsung pećnica za još brže kuvanje

Nova Samsung pećnica za još brže kuvanje

Autor: | 10/02/2015

0

Kompanija Samsung Electronics predstavilaje na Euroforumu u Monaku pametnu pećnicu MW8000J HotBlast sa novom tehnologijom koja omogućava do 50 odsto brže kuvanje od tradicionalne konvekcijske pećnice.
Porodicama danas nedostaje vremena za pripremu pravih obroka, tako da mnogi spremaju večeruuz pomoć tradicionalne mikrotalasne pećnice, što može da se odrazi na kvalitet i ukus hrane. Zbog te činjenice Samsung je razvio HotBlast pametnu pećnicu, koja nudi mnogo više od standardne konvekcijske mikrotalasne pećnice. Pametna pećnica HotBlast je brza, moćna, elegantna, poboljšava kulinarsko iskustvo korisnika, dok u isto vreme štedi vreme provedeno u kuhinji.

HotBlast tehnologija uvodi nov način kuvanja i nudi porodicama brže i kvalitetnije iskustvo kuvanja. Brz i snažan vreo vazduhduva dole direktno na hranu, iz 60 ravnomerno raspoređenih otvora za vazduh, što omogućava kuvanje do 50brže od tradicionalne pećnice. Ovako vruć vazduh dolazi iz ventilatora koji je 1.6 puta veći od onih kod običnih pećnica sa prečnikom od 154 mm. Tako sada piletina može da se ispeče za 47% brže, zahvaljujući ovoj tehnologiji.

Pećnica MW8000J poseduje i 2250w PowerGrill Duo koji je znatno snažniji od tradicionalnih grilova konvekcijskih pećnica. Izuzetno široki grejači emituju snažniju i ujednačeniju toplotu zbog čega se hrana peče brže i ujednačenije. Uz to postoji i funkcija Crusty Plate - "Hrskavi tanjir" gde se ujednačeno peku zamrznuti proizvodi poput pizze, bageta i komada piletine i mogu dobiti hrskavu koricu.

Uprkos svojoj kompaktnoj veličini, svaki deo ove pećnice je maksimalno iskorišćen zahvaljujući opciji Grand Table. U poređenju sa standardnom mikrotalasnom pećnicom, unutrašnje dimenzije su veće i unutrašnji pleh od 380 mm je širi, stvarajući zapreminu od 35 litara. Kao rezultat, sada je lakše spremati velike porcije hrane, čak i porodičnu pizzu. Za dodatnu fleksibilnost i pogodnost, funkcija rotiranja unutrašnjeg plehamože da se isključi kako bi se iskoristio svaki centimetar prostorai kako bi moglo da se koristi posuđe bilo kog oblika.

Inovativna SLIM FRY tehnologija ovog modela pećnice znači da korisnici i dalje mogu da uživaju u hrani prženoj u mikrotalasnoj pećnici. Ona kombinuje HotBlast tehnologiju sa kruženjem toplog vazduha oko hrane i dopušta da ostane hrskava napolju uz minimalnu količinu ulja. Taj proces eliminiše i suvišnu masnoću bez ugrožavanja kvaliteta i ukusa obroka.

MW8000J ima keramičku unutrašnjost koja se lako čistii ne grebe se, a ujedno je i antibakterijska.
Pećnica je elegantna, stilski dizajnirana, imaširoka vrata, ravnu ručku, kućištu od nerđajućeg čelika i tanak hromiran okvir. Uprkos velikoj zapremini, ova pećnica je dovoljno uska da stane čak i u najmanji kuhinjski prostor. Jednostavna je i zgodna za upotrebu zahvaljujući intuitivnim dodirnim kontrolama i jasnom LCD displeju, dok se stakleno lice besprekorno uklapa sa drugim kuhinjskim aparatima i pruža vrhunski izgled svakoj kuhinji.

Samsung MW8000J HotBlast biće u maloprodaji od februara 2015. godine.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin