Jelena Gavrilović otvorila reviju poznatih dama u venčanicama

Jelena Gavrilović otvorila reviju poznatih dama u venčanicama

Autor: | 14/02/2015

0

I ove godine, 14. Wedding Weekend, počeo je tradicionalnom Revijom poznatih dama u venčanicama, koja je u hotelu "Hajat" okupila veliki broj poznatih ličnosti. Glumica Jelena Gavrilović otvorila je reviju, prva se pojavivši u belom. Tom prilikom izvela je pesmu "Zlatni dan", u pratnji hora "Glasne žice" i u aranžmanu kompozitora Srđana Markovića, za šta je bila nagrađena velikim aplauzom.
- Nakon ovog iskustva, sigurna sam da moja venčanica neće biti u beloj, već u tamnobež, šampanj boji. Takođe, volela bih da na venčanju imam scenografiju, neki mali i posebno osmišljen kutak na kome će se naći razne poslastice, lampioni okačeni po drveću, neki starinski kredenac ili sofa - otkrila je Jelena.

Prelepe venčanice iz najnovijih kolekcija poznatih domaćih i svetskih brendova i kreatora, ponele su i Nevena Adžemović, blogerka Zorana Jovanović, pevačice Marina Visković, Ana Bebić i Slavica Tripunović Dajana, voditeljke Adriana Čortan, Marija Egelja, Ana Reljić, glumice Dragana Mićalović, Jovana Stipić, Iva Štrljić i mnoge druge dame, kojima su društvo pravili i elegantni Milan Mitrović, Dejan Jelača, Srđan Ilić i Filip Ivanjac.
Ovom revijom svečano je otvoren Sajam venčanja, zlatarstva i lepih stvari, koji će u hotelu "Hajat" trajati tokom celog vikenda, od 10-20 h.

Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin