Osvojite putovanja i druge vredne poklone: JOY & Baby Lips biraju 50 najromantičnijih parova!

Osvojite putovanja i druge vredne poklone: JOY & Baby Lips biraju 50 najromantičnijih parova!

Autor: | 14/02/2015

0


Pošaljite fotografiju koja otkriva kako ste proveli Dan zaljubljenih, i svoju ljubavnu priču, te osvojite vredne nagrade: putovanja na Kopaonik i Zlatibor, vikende u Novom Sadu i “Maybelline New York” poklon-pakete...

Kako da učestvujete?
Pošaljite fotografiju koja prikazuje kako ste proveli Dan zaljubljenih na mejl [email protected], sa naznakom “JOY & Baby Lips akcija”. Ovekovečite romantične trenutke, tople emocije, zaljubljene poglede, poljupce i zagrljaje... I zapišite (ukratko!) svoju ljubavnu priču.

Pored fotografije i vaše priče, ne zaboravite da pošaljete i svoje podatke: ime i prezime vas i vašeg partnera, mesto u kojem živite, kao i broj telefona za kontakt.

Trudite se da budete kreativni i originalni jer će upravo to biti kriterijumi za glasanje na portalu www.svet.rs, gde će biti postavljenje sve fotografije koje pristignu na konkurs.
Glasanje traje do 28. februara. Ovim putem biće odabrano 50 finalista sa najvećim brojem glasova.

Žiri koji čini poznata ličnost i uredništvo magazina JOY pregledaće 50 fotografija koje su ušle u finale i na osnovu pratećih priča izabraće 5 najromatičnijih parova.

Autor pobedničke fotografije od agencije “Jolly Kop” na poklon će dobiti 7 dana na Kopaoniku za dve osobe, drugo i treće mesto očekuje po 7 dana na Zlatiboru za dvoje, a 4. i 5. mesto romantični vikend za dvoje u Novom Sadu.

Pet prvoplasiranih uživaće i u raspakivanju velikih “Maybelline New York” poklon-paketa iznenađenja!

I to još nije sve: izbor najlepših fotografija potražite u martovskom broju JOY-a (na kioscima od 10. marta)! Love is in the air!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin