Danina Jeftić i Aleksandar Kukanjac: Građansko venčanje u Australiji

Danina Jeftić i Aleksandar Kukanjac: Građansko venčanje u Australiji

Autor: | 17/02/2015

0

Glumica Danina Jeftić i producent Aleksandar Kukanjac, koji su pre godinu dana sa sinom Maksimom otišli da žive u Australiju, sklopili su građanski brak u toj zemlji. Poznati bračni par sredinom 2013. godine venčao se u crkvi „Svetog Marka“, ali tada su odlučili da se na večnu ljubav zavetuju samo pred Bogom. Odluku da vezu ozvaniče i pred matičarem doneli su iz administrativnih razloga, kako bi Aleksandar mogao da produži boravak u Australiji.
Dvadesetosmogodišnja glumica i njen deset godina stariji partner iznenadili su čitavu javnost kada su odlučili da se sa, sada jednoipogodišnjim sinom, presele u „zemlju kengura“, bez obzira na to što su ovde imali uspešne karijere. Oni su se i upoznali tokom zajedničke saradnje na predstavi „Ludi od terapije“, u kojoj je Jeftićeva glumila, dok je njen suprug bio producent.
Odluku da napuste zemlju doneli su kako bi mogli da obezbede sigurnu budućnost svom sinu, a kako je Danina sa porodicom do 2003. živela u Australiji, odlučili su da bolji život potraže na tom kontinentu.

Piše: Ivana Nikolić; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin