Nikol Šerzinger: Plavuše se bolje zabavljaju

Nikol Šerzinger: Plavuše se bolje zabavljaju

Autor: | 27/02/2015

0

Pevačica Nikol Šerzinger blistala je na zabavi Eltona Džona upriličenoj u nedelju nakon dodele Oskara, a tom prilikom pokazala je svoj novi imidž. Nekadašnja pevačica grupe "Pussycat Dolls“ raskinula je sedmogodišnju vezu s Luisom Hamiltonom, i kao što to obično biva nakon rastanka, odlučila je da promeni izgled.
Tridesetšestogodišnja Amerikanka, čiji je zaštitni znak bila i crna kosa, odlučila da znatno posvetli svoje vlasi, te je skoro pa postala plavuša. Pored izazovne crne haljine, mnogi su komentarisali njenu novu boju kose. Pored fotografije koju je objavila na Instagramu Nikol je napisala:
- Kažu da se plavuše bolje zabavljaju.
Tome u prilog ide i fotografija koju je sinoć podelila sa fanovima, naglasivši da je u Veneciji gde je u hotelskoj sobi priredila zabavu uz šampanjac i omiljenu poslasticu. Međutim, ona nije otkrila ko joj pravi društvo na ovom romantičnom putovanju.
Nikol i Luis nedavno su okončali svoju sedam i po godina dugu vezu. Par je počeo da se zabavlja 2007, ali su u međuvremenu nekoliko puta raskinuli, pa se potom ponovo pomirili. Izvor blizak tridesetšestogodišnjoj muzičkoj zvezdi i šest godina mlađem sportisti za magazin „US Weekly“ izjavio je da je razlog njihovog rastanka to što je Nikol želela da se ostvari u ulozi supruge i majke, dok Hamilton još nije bio spreman na takav korak.
- Ona je želela da se uda, ali on nije. Taj problem je dugo postajao u njihovoj vezi zbog razlike u godinama. On želi da bude sa njom, ali nije spreman za brak - izjavio je jedan njihov prijatelj.

Autor: Life Content
Foto: Nicole Scherzinger / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin