Nina i Branislav Lečić zajedno pripremali specijalitete za ugrožene mališane

Nina i Branislav Lečić zajedno pripremali specijalitete za ugrožene mališane

Autor: | 27/02/2015

0

U nastavku akcije restorana "Biber", "Poznati kuvaju za decu prihvatilišta" u četvrtak je priređen pravi mali vatromet ukusa od strane bračnog para Nine i Branislava Lečića. Gosti su uživali u salatama koji su Ninina specijalnost, a od prikupljenih sredstava za decu prihvatilišta obezbeđen je osnovni školski pribor.


Ispred Prihvatilišta Ivan Petrović obratio se novinarima.
- Prihvatilište je ovih dana proslavilo 57. rođendan, a najveći rođendanski poklon bila je poseta i izjava našeg  gradonačelnika Sinise Malog, koji je obavestio prisutne i medije da je posle 15 godina konačno pronađena adekvatna kuća za mališane Prihvatilišta. Podsećamo da u ovom trenutku u Prihvatilištu na Voždovcu živi više od 30 mališana na prostoru od 250 kvadrata.
Bio je to još jedan povod da se pored akcije u restoranu "Biber" podeli među prijateljima radost mališana Prihvatilišta.

Restoran "Biber" dalje nastavlja akciju "Poznati kuvaju za decu Prihvatilišta" i naredna večera zakazana je za 11. mart 2015. godine, kada će svi zainteresovani humani ljudi uživati u specijalitetima prvog tima "Crvene zvezde".

Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin