Goca Tržan planira venčanje sa Rašom Novakovićem

Goca Tržan planira venčanje sa Rašom Novakovićem

Autor: | 17/03/2015

0


Goca Tržan
na leto će po drugi put stati na "ludi kamen". Posle neuspelog braka sa Ivanom Marinkovićem, pop zvezda udaće se za deceniju i po mlađeg bubnjara Radomira Novakovića. Četrdesetjednogodišnja pevačica planira da upriliči žurku koja će se po mnogo čemu razlikovati od njene prve svadbe. Ipak, nešto će ostati nepromenjeno.
- Kumu neću menjati. Moja najbolja drugarica Jelena Stojković Filipović ponovo će mi biti svedok na venčanju. Iako se moj prvi brak neslavno završio, verujem u tu instituciju. Raša i ja ćemo se venčati, a Jelena će mi biti svedok po drugi put - kaže kroz osmeh Goca i dodaje da su njih dve odrasle zajedno i, iako se ona bavi pevanjem, a njena kuma medicinom, jedna drugoj su najveći oslonac.
- Nas dve smo zajedno išle u školu i ona se stalno šali kako njeno pevanje nikada nije moglo da dođe do izražaja pored mene. Jelena odlično peva i svaku priliku koristimo da zajedno zapevamo - kaže Goca za "Blic" i otkriva da će na svadbi imati di-džeja, da će se najverovatnije udati nekog radnog dana i da posle venčanja planira vantelesnu oplodnju, kako bi svojoj naslednici Leni podarila brata ili sestru.

Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin