Da li ste već posetili Fashion park? Ako niste, pravo je vreme za porodični izlet van grada!

Da li ste već posetili Fashion park? Ako niste, pravo je vreme za porodični izlet van grada!

Autor: | 17/03/2015

0

Tokom radne nedelje vam uvek fali dragoceno vreme koje ćete provesti sa svojom porodicom i zato nestrpljivo čekate vikend! Kako organizovati vikend, a opet obaviti kupovine koje su vam neophodne i to sve po sniženim cenama? Fashion Park Outlet Centar Inđija je savršeno mesto koje vam nudi sve što vam je potrebno. Vama šoping i razonodu, a vašim mališanima divan prostor za igranje i zabavu. Na samo 30 minuta vožnje od Beograda i Novog Sada, nalazi se idealna destinacija da se provede jedan dan vikenda.
Fashion park ima jedinstvenu arhitekturu i bar na kratko svojim izgledom vodi vas put svetskih autlet centara. Ima li šta lepše od šetnje na otvorenom vazduhu, u prijatnom ambijentu, dok svira lagana muzika, a tu su i klupice za uživanje na suncu... Ako želite da predahnete od kupovine, na raspolaganju su vam restoran "Giardino" gde će te uživati u specijalitetima italijanske kuhinje ili "Mali Princ", poslastičarnica sa tradicijom.

Mališanima je posebno interesantan njihov kutak, dečije igralište sa ljuljaškama, klackalicama, toboganima... Vaši najmlađi će se sjajno zabaviti u pauzama kupovine.


A do kraja marta meseca, svi učenici, đaci i studenti moći će da kupuju uz dodatnih 10% popusta na već snižene outlet cene. Kupujte samo najbolje - Replay farmerke, Nike patike, Puma ranac, Timberland prolećne cipele...
Dovoljno je samo da pokažu svoju đačku knjižicu ili indeks prodavcu na kasi - i račun je umanjen za 10%!



Iskoristite ovu fantastičnu priliku i sa svojom porodicom provedite dan uz šoping i zabavu u Fashion Park Outlet Centru Inđija.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin