Sajmon Kauel odbranio sina od nervoznog putnika u avionu

Sajmon Kauel odbranio sina od nervoznog putnika u avionu

Autor: | 21/03/2015

0

Da dugi letovi sa malom decom mogu biti zamarajući, nedavno je otkrio muzički mogul Sajmon Kauel. Ali frka nije nastala zbog njgovog jednogodišnjeg sina Erika, već zbog nervoznog i ljutog putnika.

Naime, Sajmon je na Tviteru opisao tešku situaciju u kojoj se našao na letu iz Londona u Majami sa bebom i svojom devojkom, mamom malog Erika - Loren Silverman.

Obraćajući se fanovima na Tviteru kojih ima 11.6 miliona Sajmon je napisao: „Upravo smo stigli u Majami. 'British Airways' je bio sjajan tim. Erik je putovao sa nama, ali se jedan izuzetno nervozan čovek žalio. Mnogo!”.

Sudija „Faktora X” je dodao: „Tražio je da bude premešten. Žalio se posadi. I bilo je mnogo uzdisanja i coktanja. Ostali putnici su bili divni.”

Sajmon je dobio mnogo podrške od svojih fanova, a jedan od njih je napisao: „Ljudi koji se žale na decu me nerviraju, dete ima jednako prava da bude u prvoj klasi kao i svi ostali”. Neko drugi je napisao: „Trebalo bi da putuje sa čepićima za uši”.

Inače, 55-godišnji tata obožava da se hvali na društvenim mrežama koliko njegov mali sin Erik liči na njega, a nama ostaje da vidimo da li će i on zaploviti u muzičke vode i postati uspešnji od svog tate.

Autor: Life Content

Foto: Sajmon Kauel / Tviter

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: Sajmon Kauel

Najnovije vesti