Igor Todorović: Posao stiliste premijera i Bojane Stamenov na Evrosongu podjednako je odgovoran

Igor Todorović: Posao stiliste premijera i Bojane Stamenov na Evrosongu podjednako je odgovoran

Autor: | 21/03/2015

0

Srpsku predstavnicu na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije Bojanu Stamenov za scenu u Beču stilizovaće poznati kreator Igor Todorović, koji je već godinama zadužen za stajling premijera Aleksandra Vučića.

Todorović ima specijalan zadatak da Bojanin izgled uklopi s temom pesme „Ceo svet je moj“, s kojom će nas predstavljati u Austriji pevajući je na engleskom.

- Imamo ideju da režiju Gorčina Stojanovića usaglasimo sa stajlingom. Zadatak nam je da napravimo proizvod koji će Bojana predstaviti na Evroviziji, uz isticanje njene vedrine i pozitivnog duha. Time ćemo biti inspirisani - kaže Igor, koji ističe da još nema jasnu sliku kako će predstavnica Srbije izgledati na bini u austrijskoj prestonici:

- Još smo na početku. Trenutno radimo istraživanje koji su to elementi u kojima će se ona dobro osećati tokom nastupa. Mnogo kockica mora da se složi kako bi finalni proizvod bio savršen.

Kako dalje navodi, posao stiliste premijera i predstavnice naše zemlje na Evrosongu podjednako je odgovoran, ali različit.

- To su dva potpuno različita posla koja zahtevaju potpunu posvećenost. Saradnja s premijerom, kao i s našom predstavnicom na ovako velikom takmičenju, zahteva ozbiljnost i odgovornost - kaže stilista, ne želeći da otkriva ostala imena svojih poznatih klijenata poštujući njihovo pravo na privatnost.

S druge strane, Bojana je oduševljena što će sarađivati s jednim od naših najboljih stilista:

- Baš se radujem. Sigurna sam da je veliki izazov stilizovati prvog čoveka jedne zemlje, i on to odlično radi, i mislim da će se s podjednakom inspiracijom posvetiti i dami koja Srbiju predstavlja u Evropi i svetu.

Izvor: Kurir
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin